Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Представники малого та середнього бізнесу відзначили конструктивність обласної влади

18 травня 2012 - 14:21

Заступник голови обласної державної адміністрації Петро Гончарук зустрівся з учасниками автопробігу Всеукраїнської асамблеї підприємців малого та середнього бізнесу, який сьогодні прибув до Запоріжжя.

У Запоріжжі учасники автопробігу спочатку провели мітинг на площі Свободи, а потім заїхали до облдержадміністрації, де їх вже чекали Петро Гончарук, радник голови облдержадміністрації з питань розвитку підприємництва Микола Погрібняк та фахівці з Головного управління економіки ОДА.

Звертаючись до учасників автопробігу, Петро Гончарук підкреслив, що для обласної влади дуже важливо, щоб  малий і середній бізнес відчували себе максимально комфортно.

- В області зареєстровано близько 113 тисяч суб’єктів підприємницької діяльності і це є одна з вагомих галузей економіки Запорізького краю. Ми часто зустрічаємося з запорізькими підприємцями, обговорюємо нагальні проблеми, приймаємо пропозиції щодо внесення змін до законодавства, які опрацьовуємо та передаємо народним депутатам України від Запорізького краю, - зазначив Петро Гончарук.

Учасники автопробігу поділилися своїми проблемами, а також баченням покращення ситуації в Україні за рахунок розвитку малого та середнього бізнесу, висловили  сподівання на подальшу плідну співпрацю. За їх словами, в більшості областей, які вони відвідують, відбуваються зустрічі з владою, але саме в Запоріжжі відчувається, що влада тут відкрита до конструктивного діалогу.

- У рамках всеукраїнського автопробігу ми об’їздили практично всю Україну, і дуже приємно, що в Запоріжжі нас так добре прийняли. Ми вже давно співпрацюємо з обласною владою і відчуваємо зворотній зв’язок: до наших побажань та пропозицій прислуховуються, допомагають винести їх на загальноукраїнський рівень. Належну увагу розвитку малого та середнього бізнесу приділяє голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко, що є теж дуже важливим, - зазначила голова правління Запорізького відділення спілки підприємців «Ніка» Лідія Кривенко.

Підбиваючи підсумки зустрічі, Петро Гончарук подякував учасникам автопробігу за  активну громадську позицію та за те, що вони працюють на благо держави, піднімають економіку країни.

- Всі питання щодо обмеження прав бізнесменів, озвучені під час зустрічі, будуть обов’язково детально розглянуті,  інформація буде передана особисто Олександру Пеклушенку. Від імені обласної влади обіцяю, що ми будемо всіма можливими способами підтримувати малий та середній бізнес, - підсумував Петро Гончарук.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні

«Хтось мав це робити»: у Запоріжжі вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

«Ми відчуваємо, що не самотні, адже нас підтримують та допомагають»: діти-сироти отримали ноутбуки від благодійників

Спортивне орієнтування: «Їжаки» з Запоріжжя шукають шлях до перемоги