Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Проблемні питання будівництва мостових переходів – на контролі влади

21 травня 2012 - 11:02

Проблемні питання будівництва мостових переходів – на контролі влади

Перший заступник голови обласної державної адміністрації Віктор Ємельяненко провів нараду з питань будівництва автотранспортної магістралі через р. Дніпро в Запоріжжі.

Про поточний стан будівництва поінформували начальник Служби автомобільних доріг у Запорізькій області Володимир Войтенко та радник голови ОДА Іван Сухомлин. Як стало відомо в ході наради, в Запорізьку область вже прибув новопризначений заступник начальника Служби автомобільних доріг у Запорізькій області Олександр Шандиба, який буде займатися виключно питаннями будівництва мостових переходів.

Наразі на будівництві працюють 210 найманих робітників з семи підрядних організацій. Роботи ведуться на о. Хортиця, на правому березі Старого Дніпра (закладається фундамент несучих та прогонових конструкцій), на пілоні (побудовано 88 м зі 165 м). На черзі - розширення транспортної розв’язки на пр. Радянському та пр. Металургів.

Найближчим часом між Службою автомобільних доріг у Запорізькій області та Запорізькою міською радою планується підписання договору про спільну діяльність, що дозволить врегулювати спірне питання відселення жителів з будинків, які розташовані на стратегічних ділянках подальшого будівництва.

Також учасники наради обговорили можливості передачі на баланс ВАТ «Запоріжжяобленерго»  ЛЕП потужністю 35 кВ. Для цього насамперед необхідно провести діагностику підземного кабеля, з’ясувати, чи перебуває він у робочому стані, а потім вже передавати на баланс ВАТ «Запоріжжяобленерго».

- Всі проблемні питання, які виникають на будівництві, обов’язково мають бути порушені тут. Я особисто щотижня доповідаю голові облдержадміністрації Олександру Пеклушенку про хід будівництва. Проблем, які не вирішуються, не буває, тож головне - вчасно звернутися за допомогою, - наголосив Віктор Ємельяненко.

Також посадовець порушив питання виплати заробітної плати працівникам підрядних організацій: «Зрозуміло, що ці підприємства зареєстровані в інших містах та регіонах. Однак працюють вони на території нашої області, тому в подальшому на оперативних нарадах з керівниками компаній прошу регулярно розглядати питання виплати зарплати робітникам».

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні

«Хтось мав це робити»: у Запоріжжі вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

«Ми відчуваємо, що не самотні, адже нас підтримують та допомагають»: діти-сироти отримали ноутбуки від благодійників

Спортивне орієнтування: «Їжаки» з Запоріжжя шукають шлях до перемоги

Компенсації за працевлаштування ВПО: оновлено послугу на порталі Дія