Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Стартував другий тур всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець»

24 травня 2012 - 13:26

В Україні триває щорічний Всеукраїнський конкурс «Кращий державний службовець» серед працівників державних органів відповідно до їх організаційно-правового статусу у номінаціях «Кращий керівник» та «Кращий спеціаліст». Наразі обираються переможці другого туру, в тому числі – в Запорізькій області.

- Представники Запорізької області демонструють високий рівень фахової підготовки, досвідченість у різних галузях державного управління та творчий підхід до виконання завдань. У другому турі конкурсу від області беруть удасть 46 держслужбовців, а до третього туру пройдуть тільки чотири з них, - повідомив начальник відділу кадрової роботи апарату облдержадміністрації Володимир Долганов.

У рамках проходження другого туру конкурсу учасники складають тестування з питань етики та етикету державного службовця та проходять співбесіду з питань державного управління. Останнє завдання туру – публічний виступ з актуальних питань суспільно-політичного розвитку країни та реформування державного управління.

За підсумками  ІІ туру конкурсу будуть визначені чотири переможці: два – серед держслужбовців облдержадміністрації, ще два – серед працівників райдержадміністрацій області. Саме вони представлятимуть нашу область у заключному, ІІІ турі, який відбудеться восени в Києві.

 

Довідкова інформація:

Проведення Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» започатковано в 2008 році.

Переможці заключного, ІІІ туру конкурсу в кожній номінації нагороджуються дипломом переможця та грошовою винагородою в сумі 10 тис.грн. Лауреати конкурсу в кожній номінації отримують: за друге місце – диплом лауреата та грошову винагороду в сумі 5 тис.грн., за третє та четверте місця – пам’ятні листи учасників конкурсу.

Протягом 2008-2011 років у конкурсі взяли участь 1089 державних службовців місцевих державних адміністрацій Запорізької області, 417 з них – у номінації «Кращий керівник», 672 – у номінації «Кращий спеціаліст».

У 2008 році перемогу серед державних службовців з усіх регіонів України в номінації «Кращий спеціаліст» здобула головний спеціаліст організаційного відділу апарату Гуляйпільської райдержадміністрації Оксана Бут, а в 2011 році – в номінації «Кращий керівник» перемогла начальник відділу культури та туризму Оріхівської райдержадміністрації Олена Качур.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні

«Хтось мав це робити»: у Запоріжжі вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

«Ми відчуваємо, що не самотні, адже нас підтримують та допомагають»: діти-сироти отримали ноутбуки від благодійників