Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

НОВИНИ

Відбувся Гала – концерт VІІ регіонального фестивалю дитячої творчості «Світ талантів Запоріжжя - 2012»

29 травня 2012 - 15:42

В Палаці культури ім. Т.Г.Шевченка акціонерного товариства «Мотор - Січ», 27 травня 2012 року, відбувся Гала – концерт VІІ регіонального фестивалю дитячої творчості «Світ талантів Запоріжжя - 2012». Фестиваль пройшов за підтримки управління культури і туризму облдержадміністрації та з метою підтримки дитячих творчих колективів та окремих виконавців, обміну творчими досягненнями та досвідом талановитих дітей області.

У фестивалі взяли участь біля 400 учасників з мм. Кременчук, Запоріжжя, Василівського, Гуляйпільського, Мелітопольського районів.

Від імені начальника управління культури і туризму облдержадміністрації, заслуженого працівника культури України Конаревої Ірини Едуардівни всіх учасників фестивалю привітала заступник директора обласного методичного центру культури і мистецтв Герман О.М., яка вручила Почесну грамоту управління організатору фестивалю «Світ талантів Запоріжжя» - Борщ Ірині Іванівні.

Яскраві виступи подарували глядачам та членам журі театр мод «Ірида» та солістка Река Аліна з м. Гуляйполе, Романов Максим в образі Майкла Джексона, хореографічний колектив «Славутич» (керівник І. Новінська) та ансамбль танцю «Лілея» (керівник К. Улубян) дитячої школи мистецтв № 1  м. Запоріжжя. Гран-при фестивалю одержала Крутась Руслана з м. Кременчука в номінації «оригінальний жанр» (цирковий номер).

Всі учасники фестивалю отримали дипломи й пам’ятні подарунки та були запрошені до участі у Всеукраїнських фестивалях, які пройдуть в мм. Сімферополь та Дніпропетровськ.

Вітаємо учасників та переможців VІІ регіонального фестивалю дитячої творчості «Світ талантів Запоріжжя - 2012».

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

У Запоріжжі виявили 2 автобуса, водії яких працювали без дозвільних документів