Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

В області терміново готують заявки на скраплений газ для населення

5 червня 2012 - 15:56

В області терміново готують заявки на скраплений газ для населен

Заступник голови обласної державної адміністрації Петро Гончарук провів обласну селекторну нараду щодо забезпечення населення області скрапленим газом за соціально прийнятною ціною на 2012 рік.

- До 7 червня голови райдержадміністрацій спільно з головами сільських та селищних рад та квартальними у містах повинні організувати роботу серед населення щодо термінового надання заявок у сільські та селищні ради, а також райдержадміністрації щодо необхідної кількості скрапленого газу в балонах на побутові потреби у червні поточного року. Головне управління промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації до 11 червня має підготувати заявку до Міністерства енергетики та вугільної промисловості щодо забезпечення скрапленим газом населення області, - повідомив Петро Гончарук.

Також посадовець зазначив, що ціна на скраплений газ для населення має бути стабільною та доступною. Саме тому в ході наради  вирішено рекомендувати керівникам спеціалізованих підприємств ТОВ «Запоріжспецтрансгаз» та ВАТ «Мелітопольгаз» активізувати роз’яснювальну роботу серед працівників підприємств стосовно не тільки правильного заповнення реєстрів заміни балонів з газом на підставі отриманих заявок від населення та територій, а й щодо реалізації скрапленого газу за встановленою ціною на підприємстві згідно заповнених реєстрів заміни балонів з газом.

Крім того, працівники підприємств повинні нагадувати про кримінальну відповідальність за реалізацію скрапленого газу в балонах за ціною, вищою встановленої на підприємстві, і яка не відповідає вказаній у реєстрі заміни балонів з газом.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також