Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

На будівництво та реконструкцію об’єктів соціального призначення в області буде спрямовано 120 млн. грн.

8 червня 2012 - 11:18

На будівництво та реконструкцію об’єктів соціального призначення в області буде спрямовано 120 млн. грн.

Хід будівництва об’єктів, роботи на яких виконуються на замовлення управління капітального будівництва облдержадміністрації та фінансуються за рахунок державного та обласного бюджетів, було розглянуто на засіданні колегії облдержадміністрації.

Як повідомив начальник управління капітального будівництва  ОДА Віктор Жук, для виконання програми соціально-економічного розвитку області в галузі будівництва станом на 01.05.2012 передбачається спрямувати 120 млн. грн., що на 11 % вище рівня аналогічного періоду попереднього року. Із загального обсягу видатків частка державного бюджету складає 60,3 млн. грн.

Ці кошти будуть спрямовані на будівництво та реконструкцію 218 об’єктів соціального призначення, а саме: закладів охорони здоров’я, соціального захисту, освіти, культури, об’єктів газифікації, теплопостачання, водопостачання населених пунктів області. Крім того, запланована реконструкція та ремонт 175 доріг. Для того, щоб  забезпечити вчасне та якісне освоєння кошті, виділених на ремонт доріг, Віктор Жук зазначив, що проектно-кошторисна документація на реконструкцію та капітальний ремонт доріг у м. Запоріжжя має бути в найкоротші терміни передана управлінню капітального будівництва ОДА.

Щодо поточної роботи нині спеціалісти управління погоджують та коригують проектно-кошторисну документацію на реконструкцію таких стратегічних об’єктів як будинок обласної філармонії, обласного протитуберкульозного диспансеру,  будівництва полігону для захоронення твердих побутових відходів у Кам’янсько-Дніпровському та Гуляйпільському районах тощо.

Загалом за чотири місяці поточного року вже введено в експлуатацію 35 об’єктів, у тому числі: 24 автомобільні дороги в 14 населених пунктах; п’ять газопроводів; два водопроводи; чотири об’єкти соціальної сфери. Цей показник майже на 97 % вищий від рівня попереднього року.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

В Запорізькій області посилять безпекові заходи напередодні Великодніх свят

Перший Саміт миру для України стане платформою, що розпочне майбутній мирний процес

«Прийшов час замінити хлопців», – так Іван Скобенко пояснив своє рішення приєднатися до ЗСУ

Запорізький бізнес може долучитися до публічних закупівель через Prozorro Market

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 368 разів вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 798-го дня війни

На Запоріжжі поліцейські затримали чоловіка, який збував зброю та боєприпаси

«Прийшов час замінити хлопців», – так Іван Скобенко пояснив своє рішення приєднатися до ЗСУ

Майже 44 тисячі сімей внутрішньо переміщених осіб отримали допомогу від держави

Український бізнес отримав цифровий інструмент для виходу на міжнародні ринки

Обладнання і техніку на 162 мільйони гривень незабаром отримають військові на Запорізькому напрямку – завершено ряд тендерів