Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Голова облдержадміністрації Юрій Артеменко переважаючою більшістю голосів («за» - 226 голосів) був обраний головою Запорізького обласного осередку політичної партії «Народний Союз «Наша Україна»

23 квітня 2005 - 14:20

У роботі конференції взяли участь 230 делегатів, які представляли всі райони області.Президію політради партії на конференції представляв Петро Порошенко. Серед запрошених були члени депутатської  групи «Народний союз «Наша Україна» обласної ради та члени громадського комітету «Запоріжці проти фальсифікації результатів виборів Президента України».

Виступаючи з  трибуни конференції, Петро Порошенко наголосив на важливості того, щоб партія залишалась такою, якою і була на Майдані – дійсно народною. Порошенко також зазначив, що такі якості  повинні бути притаманними усім членам партії «Народний Союз «Наша Україна». «Кожен має жити з думкою, що він є обличчям партії», - сказав Петро Порошенко.

Юрій Артеменко подякував учасникам конференції за той кредит довіри, який вони виявили, обравши його керівником обласного осередку. Він наголосив, що «Народний Союз «Наша Україна» - це дійсно  партія влади , але  влади народу. І сьогодні людей при владі визначив сам народ. Для досягнення головної мети – щоб бідних людей стало менше, щоб краще жити стало тим, хто працює у бюджетній сфері, щоб Україну реально поважали на міжнародному рівні -  об’єднались різні політичні сили, які  відстояли це своє право на Майдані.

На конференції також була обрана політрада обласної організації, до складу якої увійшли  19 членів.

Після завершення роботи конференції Петро Порошенко зустрівся із журналістами і відповів на їхні запитання. Зокрема, стосовно кадрових рішень нової влади він  зауважив, що від помилок ніхто не застрахований, втім  лише  по закінченні 2-3-місячного терміну  можна буде зробити конкретні оргвисновки. А поки варто допомогти молодим керівникам, щоб вони таки довели свою спроможність вирішувати державні завдання.

 

Прес-служба облдержадміністрації 

Читайте також

Міжнародні партнери допоможуть Запоріжжю з облаштуванням укриттів та підземних шкіл

В регіоні допомагають людям подолати наслідки насильства

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 291 раз ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 786-го дня війни

Участь Володимира Зеленського в зустрічі міністрів оборони в межах засідання Ради Україна – НАТО

Обласна влада не залишає людей наодинці з бідою: як допомагають переселенцям та постраждалим внаслідок війни

«Показник значно кращий, порівняно з минулим роком»: представник ТЦК та соціальної підтримки про приписну кампанію 2024 року

Іван Федоров – про фортифікації та укриття

Товариство Червоного Хреста України відзначило 106 років із дня заснування

СБУ повідомила про підозру ще 12 колаборантам, які працюють в окупаційному «мвс рф» на Запоріжжі

Іван Федоров зустрівся з представниками Всесвітньої організації охорони здоров’я – обговорили медичні потреби регіону