Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Населення та підприємства області поступово розраховуються за спожиті послуги

14 червня 2012 - 12:44

Населення та підприємства області поступово розраховуються за спожиті послуги

Заступник голови обласної державної адміністрації Петро Гончарук провів обласну селекторну нараду щодо стану  житлово-комунального господарства області, а також розрахунків населення та підприємств регіону за спожиті послуги.

- Станом на 1 травня середній рівень розрахунків населення області за спожиті послуги з водопостачання та водовідведення складають 94,1%, борг перед підприємствами – 119 млн.грн. Найкращі показники розрахунків мають Токмак – 102,4%, Новомиколаївський район – 101% та Чернігівський район – 100%. Найгірше за спожиті послуги розрахувались у Запорізькому – 81,4%, Михайлівському – 88% та Вільнянському районах – 88,4%. Нагадую, що території мають розрахуватися за спожиті послуги в найкоротші строки, - зазначив Петро Гончарук.

Краща ситуація з розрахунками населення за спожиті послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання. Станом на 1 травня середній показник по області – 101,5%, але загальний борг перед підприємствами становить 283,9 млн.грн. Серед лідерів з розрахунків – Ново миколаївський (217%) та Чернігівський (118,9%) райони та м.Запоріжжя (103%). Аутсайдери – Приморський (46,4%), Приазовський (81,4%) та Вільнянський (81,8%) райони.

Неактивно розраховується населення області й за спожиті послуги з утримання будинків. Станом на 1 травня середній по області рівень розрахунків складає 91,3%, загальний борг перед підприємствами становить 103,1 млн.грн. Згідно рейтингу, найкраще розрахувалися Веселівський (238%), Куйбишевський (114,9%) та Бердянський (109,4%) райони, найгірше – Михайлівський (68,3%), Кам’янсько-Дніпровський (83,6%) та Запорізький (84,3%) райони.

Також у ході наради підприємства ТКЕ прозвітували про виконання графіків погашення заборгованості за природний газ. Так, станом на 1 червня найкращі показники мають ТОВ «Мелітопольські ТМ» (165%), ПрАТ «Василівкатепломережа» (130,1%) та КП «Дніпрорудненські ТМ» (108,1%). Найгірші показники мають ТОВ «Оріхівтепломережа» (42,4%), КПТГ «Новомиколаївки» (59,9%) та ТОВ «Токмактеплоенергія» (60,1%).

Крім того, було розглянуто стан розрахунків підприємств теплоенергетики за спожитий природний газ перед ПАТ «Запоріжгаз». Так, станом на 12 червня на 100% розрахувалися тільки КП «Андріївська тепломережа» та Вільнянське ОВУЖКГ. Найгірший рівень розрахунків – у концерну «Міські теплові мережі» (Запоріжжя),  Якимівського ВОЖКГ і ПО – по 81%   та ТОВ «Токмак теплоенергія» - 82%.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Команда Запорізької обласної державної адміністрації  поповнилася трьома новими заступниками

В Запорізькій області посилять безпекові заходи напередодні Великодніх свят

Перший Саміт миру для України стане платформою, що розпочне майбутній мирний процес

«Прийшов час замінити хлопців», – так Іван Скобенко пояснив своє рішення приєднатися до ЗСУ

Запорізький бізнес може долучитися до публічних закупівель через Prozorro Market

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 368 разів вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 798-го дня війни

На Запоріжжі поліцейські затримали чоловіка, який збував зброю та боєприпаси

«Прийшов час замінити хлопців», – так Іван Скобенко пояснив своє рішення приєднатися до ЗСУ

Майже 44 тисячі сімей внутрішньо переміщених осіб отримали допомогу від держави

Український бізнес отримав цифровий інструмент для виходу на міжнародні ринки