Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

НОВИНИ

Про підсумки проведення обласного семінару директорів шкіл естетичного виховання

15 червня 2012 - 15:16

З метою підвищення кваліфікації, обміну досвідом щодо організації і впровадження новітніх методів у навчально - виховний процес початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів 11-12 червня 2012 року на базі шкіл естетичного виховання Якимівського району управлінням культури і туризму облдержадміністрації проведено обласний семінар директорів шкіл естетичного виховання області.

В роботі семінару брали участь заступник начальника управління культури і туризму облдержадміністрації Паращук Н.М., заступник голови Якимівської райдержадміністрації Дудкін І.В., начальник відділу культури і туризму Якимівської райдержадміністрації Нічебай Т.В., директор Запорізького музичного училища ім. П. Майбороди, заслужений працівник культури України Пелюк С.О., працівники обласного методичного центру культури і мистецтва.

В ході проведення семінару були обговорені актуальні питання щодо естетичного виховання дітей та юнацтва, розвитку мистецької освіти в регіоні, методичного забезпечення діяльності шкіл естетичного виховання, підтримки обдарованої молоді та сприяння подальшому її навчанню у вищих навчальних закладах культури і мистецтв І-ІV рівнів акредитації. Учасників семінару ознайомлено з досвідом роботи Якимівської та Кирилівської дитячих музичних шкіл.

В рамках семінару проведено засідання обласної ради директорів шкіл естетичного виховання, обговорено проект плану роботи обласного навчально-методичного кабінету на 2012-2013 навчальний рік.

За підсумками проведення обласного семінару, з метою вивчення питання щодо стану фінансування шкіл естетичного виховання, управлінням направлено листи начальникам відділів культури міських рад та райдержадміністрацій.

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

У Запоріжжі виявили 2 автобуса, водії яких працювали без дозвільних документів