Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізька молодь демонструє свої таланти і здобутки

20 червня 2012 - 15:43

У рамках тижня молоді, який триває в області, відбулося засідання координаційної ради з питань  молодіжної політики, в якому взяли участь голова обласної ради Павло Матвієнко та  заступник голови облдержадміністрації Микола Ярмощук.

На початку заходу його учасники ознайомилися з ярмарком соціальних послуг, які надають структурні підрозділи управління у справах сімї, молоді і спорту облдержадміністрації, такі як обласний центр молоді, обласний центр праці для молоді, обласний центр соціально-психологічної допомоги, обласний центр фізичного здоров’я «Спорт для всіх» тощо.

Під час засідання підбито підсумки обласного конкурсу для обдарованої молоді в галузі мистецтва, який традиційно проводиться до Дня молоді.  Заступник голови облдержадміністрації Микола Ярмощук привітав працівників, які зайняті у молодіжній сфері, численних громадських активістів, всю молодь з цим святом, а також вручив дипломи і премії переможцям конкурсу. Загалом визначено 17 лауреатів у номінаціях музичного, естрадного, образотворчого, літературного та театрального мистецтва.

Також з нагоди свята нагороджено подяками обласної державної адміністрації кращих працівників та активістів молодіжного руху.

Довідково: в Запорізькій області проживає 551,747 тис. молодих людей, з них студенти – 107,241 тис., працююча молодь – 151,825 тис. В області зареєстровано 114 молодіжних громадських організацій

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

У Запоріжжі вшанували пам'ять жертв політичних репресій

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 459 разів ударили по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області