Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

НОВИНИ

Відбулась нарада з питань підготовки та проведення ІІІ Всеукраїнського козацького фестивалю «Покрова на Хортиці»

20 червня 2012 - 16:52

Дев'ятнадцятого червня 2012 року в облдержадміністрації відбулась нарада з питань підготовки та проведення ІІІ Всеукраїнського козацького фестивалю «Покрова на Хортиці» під головуванням заступника голови облдержадміністрації Ярмощука М.А.

На нараді були присутні заступник міського голови м. Запоріжжя Каптюх Ю.В., начальник управління культури і туризму облдержадміністрації Конарева І.Е., начальник управління культури і мистецтв Запорізької міської ради Черниш І.В., президент ВГО «Всеукраїнська федерація «Спас» Притула О.Л., генеральний директор Національного заповідника «Хортиця» Остапенко М.А.

Під час наради обговорювались питання щодо проведення ІІІ «Всеукраїнського козацького фестивалю «Покрова на Хортиці» у 2012 році, організації XVI Міжнародного фестивалю козацьких бойових мистецтв «Спас на Хортиці» ім. Анатолія Єрмака, підготовки та проведення Покровського ярмарку.

Всі присутні прийняли активну участь в обговоренні та внесенні пропозицій до Плану заходів ІІІ Всеукраїнського козацького фестивалю «Покрова на Хортиці».

За результатами наради підготовлено протокольне доручення, готується проект розпорядження голови облдержадміністрації та склад оргкомітету.

Заступник голови облдержадміністрації Ярмощук М.А. наголосив, що проведення ІІІ Всеукраїнського козацького фестивалю «Покрова на Хортиці» сприятиме не тільки розвитку національної культури і духовності, популяризації українського козацтва та об’єднанню творчого потенціалу усіх регіонів України, а й відкриє Запорізький край та славетну Хортицю для закордонних гостей.

 

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

У Запоріжжі виявили 2 автобуса, водії яких працювали без дозвільних документів