Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Прямий зв'язок влади з населенням – ефективний шлях вирішення питань

21 червня 2012 - 16:27

В облдержадміністрації відбулась пряма «гаряча» телефонна лінія, під час якої жителі Запорізької області мали можливість поставити запитання голові облдержадміністрації Олександру Пеклушенку. 

За годину на «гарчу лінію» додзвонилося 14 жителів Запоріжжя та області, які звернулися до Олександра Пеклушенка з  різних питань. Найбільша кількість звернень торкалася проблем водозабезпечення сільських територій області, а саме Запорізького, Якимівського, Василівського, Розівського районів. Зокрема, представниця громади Кушугума розповіла, що протягом багатьох років жителі селища  відчувають гострий дефіцит води, отримуючи її за графіком.

- Я добре обізнаний з проблемою водозабезпечення Кушугума. Вже на наступному тижні я планую з робочою поїздкою відвідати ваше селище. Питання води  буде серед головних, яке ми плануємо обговорити. Хочу вам повідомити, що  обласна влада вже має реальний варіант вирішення цього  питання  найближчим часом. Для цього потрібні кошти в сумі 4 млн. грн. Наразі ми визначаємо джерело фінансування. Маю надію, що ми зможемо реалізувати цей проект вже в 2012 році, - відповів Олександр Пеклушенко жительці Кушугума.

Із загалу питань багато  стосувалися системи соціального захисту, виплат для пільгових категорій населення. Олександр Пеклушенко доручив керівникам профільних структурних підрозділів розібратися по кожному зверненню та надати не тільки відповіді, а й конкретну допомогу.

Під час роботи телефонної лінії до Олександра Пеклушенко звернулась запоріжанка Надія Дмітрієва, яка виховує трьох прийомних дітей. Вона розповіла, що з 2000 року намагається вирішити питання створення дитячого будинку сімейного типу, але отримати помешкання під цю справу не може. Олександр Пеклушенко подякував Надії Миколаївні за  турботу про дітей та пообіцяв особисто відвідати  сім’ю Дмітрієвих, щоб особисто ознайомитися із ситуацією.

- «Гаряча лінія» - це дуже плідна форми роботи влади з населенням. Пряме спілкування з людьми дуже необхідне. Я закликаю вас до роботи, не чекаючи моїх доручень, - з такими словами, підбиваючи підсумки,  Олександр Пеклушенко звернувся до фахівців управлінь облдержадміністрації, які взяли участь у роботі прямої телефонної лінії.

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 812-го дня війни

Від пожежника до фармацевта: запорізькі виші презентували свої можливості на спеціалізованій виставці

Прийомні сім'ї та опікуни за кордоном зможуть отримати матеріальну допомогу

Безоплатне зубопротезування для військових та ветеранів: як і де отримати

Вже скоро в Дії зʼявиться посвідчення ветерана – записатися на тестування можна вже зараз

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 268 разів вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 811-го дня війни

Наша мета – до кінця року відновити багатоквартирні будинки в Запоріжжі, які значно постраждали від ракетних обстрілів, – Іван Федоров

Фермери прифронтових регіонів можуть безоплатно перевірити стан ґрунтів

«Біжу за героїв – вірю в перемогу, вірю в ЗСУ!»

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області