Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Перший заступник голови облдержадміністрації Анатолій Головко напередодні свята побував в оселях інвалідів війни першої групи

4 травня 2005 - 11:15

Кавалер бойових орденів, визволитель України і ряду країн Західної Європи Павло Артемович Новохатський  був приємно вражений візитом високих гостей і висловив  щиру  подяку представникам регіональної влади  за турботу про ветеранів У дружній розмові  пригадав  дороги війни, бойових товаришів. Попри всі негаразди із здоров’ям, навіть у 80-ти річному віці він  залишається  активістом  ветеранського руху у  Шевченківському районі Запоріжжя.  Анатолій Головко  на знак глибокої пошани міцно потис ветерану руку  і побажав  йому триматися ще багато років - бути таким же активним і життєрадісним.

До героя війни Петра Васильовича Радзивілова гості прийшли також із щирими привітаннями та щедрими подарунками. Велике свято Перемоги майже співпало із 80-річним ювілеєм самого господаря оселі, який він відсвяткував 27 квітня. Анатолій Головко привітав ветерана із подвійним святом і побажав йому міцного здоров’я.

Погане самопочуття зашкодило кавалеру ордена «Червоної зірки» і багатьох інших бойових відзнак Володимиру Федоровичу Лисенку зустріти гостей  на ногах. Тому медаль і подарунки він приймав  від Анатолія Головка, лежачи в ліжку. Але щирість  посадовців, увага і пошана, виявлені представниками регіональної влади, додали ветерану позитивних емоцій і сил. Він зазначив, що насправді відчуває  ювілей перемоги як своє особисте свято.

- Саме заради того, щоб кожний  з ветеранів  відчув свято Перемоги своїм особистим святом, ми докладаємо всіх зусиль, організовуючи для них  різноманітні заходи, надаючи  їм персональну матеріальну допомогу на лікування, - наголосив Анатолій Головко. – Також намагаємось  реалізувати їх маленькі мрії: одним встановлюємо телефони, інших забезпечуємо побутовою технікою. І добре, що  така допомога доречна і  надходить за адресою.

 

Прес-служба облдержадміністрації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 786-го дня війни

Участь Володимира Зеленського в зустрічі міністрів оборони в межах засідання Ради Україна – НАТО

Обласна влада не залишає людей наодинці з бідою: як допомагають переселенцям та постраждалим внаслідок війни

«Показник значно кращий, порівняно з минулим роком»: представник ТЦК та соціальної підтримки про приписну кампанію 2024 року

Іван Федоров – про фортифікації та укриття

Товариство Червоного Хреста України відзначило 106 років із дня заснування

СБУ повідомила про підозру ще 12 колаборантам, які працюють в окупаційному «мвс рф» на Запоріжжі

Іван Федоров зустрівся з представниками Всесвітньої організації охорони здоров’я – обговорили медичні потреби регіону

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 442 рази били по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 785-го дня війни

«Прозорість та підзвітність»: проаналізовано тендери на понад 230 млн грн