Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Понад 37 тис. жителів області отримали компенсаційні виплати по вкладах до Ощадбанку колишнього СРСР

9 липня 2012 - 12:22

Понад 37 тис. жителів області отримали компенсаційні виплати по вкладах до Ощадбанку колишнього СРСР

Уже протягом місяця в рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича здійснюються виплати вкладникам Ощадбанку колишнього СРСР. За цей час понад 37 тисяч жителів області отримали по тисячі гривень.

Про це повідомила начальник Запорізького обласного управління Ощадбанку України Ріта Могулевська під час апаратної наради в облдержадміністрації, яку провів перший заступник голови ОДА Віктор Ємельяненко.

- Станом на сьогодні 112,8 вкладників Ощадбанку колишнього СРСР пройшли актуалізацію, ще 142,8 тис. осіб отримали запрошення для проведення актуалізації, - повідомила Рита Могулевська.

За словами посадовця, обласне управління Ощадбанку України також отримало кошти на виплату померлим вкладникам: їхні спадкоємці отримають по 500 грн.

- З метою запобігання черг у банку працює так званий «Електронний календар відвідувань вкладників». Крім того, було розроблено та затверджено графік виїзду спеціалістів банку до сіл та селищ області з метою збору документів безпосередньо у громадян. Така практика дозволила провести актуалізацію понад 8 тис. вкладників, - зазначила Рита Могулевська.

На сьогодні в області працюють 159 відділень Ощадбанку України, функціонує 250 робочих вікон. З метою більш оперативного обслуговування клієнтів було додатково прийнято на роботу 21 адміністратора та понад 50 контролерів-касирів.

За словами заступника голови облдержадміністрації Андрія Гамова, який курує це питання, не зважаючи на велику завантаженість працівників Ощадбанку України, процес актуалізації вкладників та проведення виплат проходить в спокійному режимі.

- Не дивлячись на те, що нами охоплено практично 90% вкладників, черг у відділеннях банків не спостерігається, все проходить в спокійному, робочому режимі. Крім поточних питань зараз ми готуємося до реєстрації вкладників, які не потрапили до реєстру в 2008 році – робота з ними розпочнеться у вересні. Крім того, з 21 липня починається актуалізація вкладників віком до 50 років, а це – найактивніша частина населення, тож ми очікуємо на велику кількість звернень, - зазначив Андрій Гамов.

 

 

Управління у справах преси та інформації 

Читайте також

Звернення керуючого Запорізькою єпархією православної церкви України єпископа Фотія напередодні Великодня

Свято краси та грації, сили та швидкості: відбувся обласний фінал змагань «Пліч-о-пліч» з черліденгу та футзалу

«Талант на мільйон для ЗСУ»: запорізькі школярі об'єдналися у боротьбі за перемогу

Дізнайтеся про силу українського громадянського суспільства: новий онлайн-курс розкриває секрети нашої стійкості

Юні баскетболістки із Запоріжжя – чемпіонки України

СБУ встановила ще 6 правоохоронців-перевертнів, які займаються репресіями та фабрикують «докази» проти українців на тимчасово окупованих територіях

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Одного чоловіка поранено під час ворожої атаки на Запорізький район

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 795-го дня війни

Прилади нічного бачення (монокуляри та бінокуляри) постійно потрібні нашим захисникам.

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій області