Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізькі діти отримують якісні послуги з оздоровлення та відпочинку

18 липня 2012 - 14:34

Запорізькі діти отримують якісні послуги з оздоровлення та відпочинку

У Приморській районній державній адміністрації відбулася виїзна нарада з питань організації оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2012 року, яку провела заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Любов Ярова. Захід відбувся за участю представників  обласної санітарно-епідеміологічної станції, відділу кримінальної міліції у справах дітей ГУ МВС України в Запорізькій області, директорів дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, які розташовані на території Приморського району.

У поточному році на проведення оздоровчої кампанії з урахуванням усіх джерел фінансування передбачено  30,3 млн. грн., з них  понад 19  млн. грн. вже фактично освоєні. За даними Приморської РДА в районі на оздоровлення дітей заплановано виділити 126,7 тис. грн.

З особливостями цьогорічної оздоровчої кампанії присутніх ознайомила заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації Любов Ярова.

За її словами, у 2012 році заплановано забезпечити послугами з оздоровлення та відпочинку 86 тисяч дітей  шкільного віку. Нині запорізькі здравниці вже відвідали понад 51 тис.  дітей.

Щодо оздоровлення дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, Л. Ярова повідомила наступне. Із 22590 дітей цієї категорії, оздоровлення яких планується здійснити за кошти обласного бюджету, 16267 вже отримали ці послуги. Напередодні проведення наради майже 600 дітей пільгових категорій заїхали до оздоровчих закладів «Прометей» та «Меотида», які працюють на території району. Тож, користуючись нагодою, учасники наради відвідали ці табори та ознайомились з умовами проживання дітей.

- Ми на власні очі переконались у тому, що керівництво цих оздоровчих закладів докладає максимум зусиль, щоб забезпечити гідні умови для перебування дітей. Забезпечено належний санітарно-епідеміологічний стан, безпеку дітей, змістовно наповнено їх дозвілля. Тож ми можемо з упевненістю стверджувати, що запорізькі діти отримують якісні послуги з оздоровлення та відпочинку, - поділилася враженнями посадовець.

За підсумками виїзної наради керівництву Приморської райдержадміністрації рекомендовано продовжувати  здійснювати координацію дій щодо належного санітарно-епідеміологічного нагляду за харчуванням у дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, а також забезпечення  необхідними лікарськими засобами.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Привітання голови Запорізької обласної державної адміністрації Івана Федорова з Великоднем

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 345 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 801-го дня війни

Допомагаємо військовим посилювати захист сучасними засобами радіоелектронної боротьби, – Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 246 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 800-го дня війни

Історико-культурний комплекс «Запорозька Січ» відкриє двері для відвідувачів

Допомога армії, безпека та комфорт наших людей – незмінні пріоритети голови ЗОДА Івана Федорова

Великдень-2024: онлайн-трансляція богослужінь

«Антилопи» з Вільнянська здобули перемогу на обласних фінальних іграх «Пліч-о-пліч»