Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

НОВИНИ

В Запорізькому музичному училищі ім. П. Майбороди та Мелітопольському училищі культури розпочато вступну кампанію

24 липня 2012 - 09:03

Приймальними комісіями училищ розглянуто заяви та документи вступників, здійснено перевірку достовірності даних, поданих вступниками для участі у конкурсному відборі, в Єдиній державній електронній базі питань освіти.

За час роботи приймальних комісій до Мелітопольського училища культури подано 156 заяв, при державному замовленні 60 - денне відділення, 42 - заочне, до Запорізького музичного училища ім. П. Майбороди - більше 100, при державному замовленні - 62.

Начальник управління культури і туризму облдержадміністрації Конарева Ірина Едуардівна взяла участь у перевірці роботи приймальної комісії та проведенні вступних іспитів в Мелітопольському училищі культури.

Як зазначила Конарева Ірина Едуардівна, під час вступних іспитів з творчих дисциплін, зокрема хореографії та режисури, абітурієнти продемонстрували високий рівень підготовки, обдарованість, володіння спеціальними навиками, вміння перевтілюватись у сценічний образ. А також побажала всім вступникам отримати високі бали на іспитах, стати студентами вищих мистецьких навчальних закладів та згодом увійти до лави творчої еліти області.

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

У Запоріжжі виявили 2 автобуса, водії яких працювали без дозвільних документів