Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

На запрошення голови облдержадміністрації Юрія Артеменка до Запоріжжя прибув радник Президента України з питань молодіжної політики - лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук

12 травня 2005 - 15:15

Він зустрівся із студентами Запорізької державної інженерної академії, провів пряму лінію із слухачами радіо «Великий Луг»(спільний проект з «Радіо-3» та газетою «МИГ»).

Цього ж дня у великій залі облдержадміністрації  за участю губернатора Юрія Артеменка  пройшла неформальна зустріч Святослава Вакарчука  із представниками запорізького студентства та молоді.

Лідер гурту «Океан Ельзи» зазначив, що не звик спілкуватись із молоддю у державницьких аудиторіях. Втім, йому сподобалася пропозиція голови облдержадміністрації Юрія Артеменка, з яким його поєднує давня дружба і плідне співробітництво,  зламати стереотип щодо призначення і використання цієї зали.

На зустрічі із молоддю Юрій Артеменко наголосив, що вважає за необхідне використовувати велику залу ОДА, яка, до речі практично не  займалася, для організації безлічі різноманітних  громадських і культурно-мистецьких заходів, зокрема, молодіжних. Він попросив  студентів  подавати свої пропозиції до управління у справах сім’ї та молоді ОДА.

У ході зустрічі Святослав Вакарчук та Юрій Артеменко  відповіли на запитання. У неформальному спілкуванні вони з’ясували . які проблеми хвилюють сьогодні молодь. Щодо ситуації у Запорізькому національному університеті, вони зазначили, що докладуть всіх  зусиль, щоб там відбулися чесні і прозорі вибори ректора.

Також Святослав Вакарчук поділився своїми творчими планами і пообіцяв свою підтримку обдарованій молоді. Після чого представники кількох запорізьких рок-груп передали йому свої диски для прослуховування. На завершення зустрічі музикант нагадав, що залишається творчою людиною і не збирається іти у політику.

 

Прес-служба облдержадміністрації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 786-го дня війни

Участь Володимира Зеленського в зустрічі міністрів оборони в межах засідання Ради Україна – НАТО

Обласна влада не залишає людей наодинці з бідою: як допомагають переселенцям та постраждалим внаслідок війни

«Показник значно кращий, порівняно з минулим роком»: представник ТЦК та соціальної підтримки про приписну кампанію 2024 року

Іван Федоров – про фортифікації та укриття

Товариство Червоного Хреста України відзначило 106 років із дня заснування

СБУ повідомила про підозру ще 12 колаборантам, які працюють в окупаційному «мвс рф» на Запоріжжі

Іван Федоров зустрівся з представниками Всесвітньої організації охорони здоров’я – обговорили медичні потреби регіону

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 442 рази били по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 785-го дня війни

«Прозорість та підзвітність»: проаналізовано тендери на понад 230 млн грн