Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Юрій Артеменко: „Синівське спасибі вам, командири ветеранських організацій!”

18 травня 2005 - 10:56

В облдержадміністрації відбулася зустріч керівників адміністрації та її структурних підрозділів з керівниками ветеранських організацій області, присвячена підбиттю підсумків  відзначення 60-річчя Великої Перемоги і обговоренню наболілих питань ветеранів війни.

Голова облдержадміністрації Юрій Артеменко насамперед висловив щиру подяку присутнім ветеранам за активну участь у підготовці і проведенні святкових заходів. „Синівське спасибі вам, командири ветеранських організацій! – сказав губернатор. – Ви провели дуже велику роботу, щоб не залишити жодного ветерана без уваги у ці знаменні дні”.

Керівник області відзначив, що в цілому в містах і селах області 9 Травня організовано пройшли всі заходи, присвячені вікопомній даті. Органи влади в центрі і на місцях доклали чимало зусиль, щоб гідно вшанувати пам”ять загиблих і оточити увагою живих ветеранів. Одночасно зазначив, що важлива робота з ветеранами 9 травня не завершилася – вона продовжується і далі.

Про різні аспекти підготовки і святкування 60-річчя Перемоги у регіоні, існуючі проблеми у забезпеченні соціального захисту ветеранів розповіли заступник голови облдержадміністрації Олена Зайковська, керівник обласної ради ветеранів Іван Солодовник, начальник головного управління праці і соціального захисту населення облдержадміністрації Віктор Панкратов, начальник облуправління охорони здоров”я  Валерій Гайдук, керівник запорізької дирекції ВАТ „Укртелекому” Михайло Лобунов, ряд голів міських і районних рад ветеранів.

Голова облдержадміністрації Юрій Артеменко за плідну працю вручив кожному з керівників ветеранських організацій іменні годинники з написами „Ветерану Великої Вітчизняної війни” і „60 років Перемоги”. Від імені Запорізької міської ветеранської організації учасникам зустрічі були вручені добротно видані книги „Время выбрало нас» (про участь запоріжців у Великій Вітчизняній війні) та ком пакт-диски з піснями воєнних років.

І.Солодовник та керівник Запорізької міської організації ветеранів війни генерал-майор В.Королкенко від імені всіх ветеранів тепло подякували Ю.Артеменка, всіх керівників облдержадміністрації та органів місцевого самоврядування за постійну увагу і допомогу у вирішенні наболілих питань ветеранів.

 

Прес-служба облдержадміністрації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

Державні нагороди сім’ям полеглих воїнів вручив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області