Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

До кінця року в кожному селі Веселівського району буде встановлено спортивний майданчик

6 серпня 2012 - 11:44

У січні цього року під час робочої поїздки до Веселівського району голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко відвідав районну багатопрофільну гімназію. Очільник області та директор гімназії Ігор Кривко обговорили проблемні питання освітян, і саме під час цієї розмови Ігор Кривко розказав про свою мрію. Майже п’ять років директор Веселівської гімназії намагався вирішити питання встановлення на території гімназії вуличного спортивного майданчика з тренажерами. Голова облдержадміністрації пообіцяв сприяти здійсненню цієї шляхетної мрії. Обіцянку очільник області виконав саме в день народження директора закладу - 4 серпня у Веселому відбулась урочиста церемонія відкриття нового вуличного спортивного майданчика.

Олександр Пеклушенко привітав учнів і вчителів гімназії, жителів району  з цією приємною подією: «Сьогодні, коли Запорізька область активно розбудовується, відновлюються важливі соціальні об’єкти – школи, лікарні, стадіони та спортмайданчики - Веселівський район також демонструє позитивні результати  розвитку соціальної сфери. Мене приємно вразило, яка велика увага приділяється у  районі саме молодому поколінню, його гармонійному вихованню, розвитку дитячого та молодіжного спорту. Тому мені особливо приємно привітати вас з відкриттям нового спортмайданчика.  Переконаний, що в такий спосіб ми здійснили не лише давню мрію директора закладу, а й сотень маленьких веселівців. Відтепер вони мають змогу не тільки розважатися, але й повноцінно тренуватися, набуваючи сил для нових перемог. Перемог не лише спортивних, а й життєвих».

Як розповів директор Веселівської багатопрофільної гімназії Ігор Кривко, новий спортивний майданчик з сучасними тренажерами буде відкритий для відвідувань не лише для учнів закладу, а й для всіх бажаючих.

- Учні, вчителі, батьки дуже вдячні Олександру Миколайовичу Пеклушенку за підтримку. Тепер у Веселівській гімназії знання будуть йти поряд із здоров’ям. Мене дуже турбує той факт, що кожен сьомий вихованець нашої школи займається фізкультурою у спеціальній медичній групі. І сьогодні, коли моя мрія здійснилась, я переконаний, що ситуація буде покращуватись. Обіцяємо, що цей майданчик буде доступний для всіх веселівців, які мають бажання займатися спортом. У нас для всіх буде зелене світло, - запевнив Ігор Кривко.

Цей позитивний приклад став добрим почином у районі. Як повідомила голова Веселівської райдержадміністрації Ірина Куковинець,  вже до кінця серпня вуличний спортивний майданчик із сучасними тренажерами буде встановлено і в центрі міста, біля дитячої спортивної школи. До речі, ремонт дитячої спортивної школи у Веселому було закінчено наприкінці учбового року. В новому навчальному році в її секціях будуть навчатися біля 250  юних спортсменів.

- Встановлений у районній гімназії вуличний спортивний майданчик – це приклад, гідний наслідування. Окрім вуличних тренажерів, які вже через тиждень-два  будуть установлені біля дитячої спортивної школи у Веселому, районна влада планує до кінця року встановити спортивні тренажери в усіх селах району. Здоровий  спосіб життя має стати для веселівців нормою, - зазначи голова Веселівської райдержадміністрації Ірина Куковинець.

На «відмінно» оцінили нову спортивну  споруду біля Веселівської районної гімназії її учні та директор - вони  влаштували тут відкрите  тренування  одразу після символічного  перерізання  стрічки.

 

 

Управління у справах преси та інформації 

Читайте також

Привітання голови Запорізької обласної державної адміністрації Івана Федорова з Великоднем

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 345 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 801-го дня війни

Допомагаємо військовим посилювати захист сучасними засобами радіоелектронної боротьби, – Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 246 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 800-го дня війни

Історико-культурний комплекс «Запорозька Січ» відкриє двері для відвідувачів

Допомога армії, безпека та комфорт наших людей – незмінні пріоритети голови ЗОДА Івана Федорова

Великдень-2024: онлайн-трансляція богослужінь

«Антилопи» з Вільнянська здобули перемогу на обласних фінальних іграх «Пліч-о-пліч»