Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Пологовий будинок №5 перетворюється в обласний перинатальний центр

7 серпня 2012 - 12:57

Пологовий будинок №5 перетворюється в обласний перинатальний центр

Заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Шишка (стажист) провів засідання робочої групи з упровадження Національного проекту «Нове життя – нова якість охорони материнства та дитинства» в Запорізькій області.

- З 2 серпня припинена госпіталізація пацієнтів до міського пологового будинку №5 м.Запоріжжя, в якому розпочато  роботи з реконструкції будівель, де буде розташовано обласний перинатальний центр.  До 10 серпня триватиме переведення пацієнтів, яких було госпіталізовано раніше, до інших медичних закладів, повідомив Ігор Шишка.

Одне з головних питань, яке обговорили учасники  засідання, - пропозиції щодо працевлаштування персоналу міського пологового будинку №5 та організації надання медичної допомоги матерям та новонародженим на період реконструкції приміщення  перинатального центру.

Наразі здійснено перерозподіл ліжкового фонду пологового будинку між іншими лікувально-профілактичними закладами м.Запоріжжя, а саме між пологовими будинками №1, №3, №4, №9, міською лікарнею № 7 та Запорізькою багатопрофільною дитячою лікарнею №5.

- Усім працівникам пологового будинку №5 запропоновано робочі місця відповідно до їх спеціалізації в цих закладах. Наразі триває робота з підготовки до перевезення розподіленого медичного обладнання до іших закладів, - зазначив Ігор Шишка.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

У Запоріжжі виявили 2 автобуса, водії яких працювали без дозвільних документів