Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

В області триває підготовка до реалізації проектів цільових екологічних програм

7 серпня 2012 - 15:21

В області триває підготовка до реалізації проектів цільових екологічних програм

Під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Петра Гончарука відбулася регіональна селекторна нарада щодо реалізації проектів цільових екологічних (зелених) інвестицій.

- У найближчі дні ми повинні доопрацювати 23 проекти теплової санації будівель бюджетної сфери, які вже пройшли експертизу. Все було вже затверджено, але підрядник, який буде виконувати роботи, ознайомившись з кошторисною документацією,  знайшов за потрібне з’ясувати деякі подробиці, - зазначив Петро Гончарук.

Ці кошти будуть спрямовані на утеплення стін і дахів, заміну вікон та дверей у навчальних та медичних закладах, а також на інших соціальних об’єктах.

За словами посадовця, зараз в області розробляється ще понад 100 проектів у рамках цільових екологічних (зелених) інвестицій, які найближчим часом будуть направлені на експертизу. Після успішного її проходження  фінансування здійснюватиметься за рахунок  наступних траншів.

 

Довідкова інформація: 
На засіданні Міжвідомчої робочої групи з розгляду проектів цільових екологічних (зелених) інвестицій, яке відбулося 9 червня поточного року, було рекомендовано до схвалення 23 проекти теплової санації будівель бюджетної сфери від Запорізької області на загальну суму 50,9 млн.грн., пройдено відповідне погодження з Кабінетом Міністрів України та до кінця жовтня ці проекти вже будуть реалізовані. Серед них - 14 проектів по заміні вікон та дверей, утепленню фасаду та покрівлі в школах та дитячих садках, а також дев'ять проектів капітальних ремонтів центральних районних лікарень та фельдшерсько-акушерських пунктів Запорізької області.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

У Запоріжжі виявили 2 автобуса, водії яких працювали без дозвільних документів

Міноборони запускає мобільний застосунок Резерв+ для військовозобов'язаних, призовників та резервістів