Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Олександр Пеклушенко ініціював благодійну програму допомоги запорізьким дітям-інвалідам

27 серпня 2012 - 11:20

Олександр Пеклушенко ініціював благодійну програму допомоги запорізьким дітям-інвалідам

Освіта та працевлаштування молодих людей з обмеженими можливостями – одна з найгостріших соціальних проблем сучасного суспільства. Сьогодні, коли рівень безробіття серед молоді є досить високим, влаштуватися на роботу складно навіть для випускників вузів, які не мають проблем зі здоров’ям. Тому особливої уваги і турботи у питаннях отримання гідної освіти та роботи потребують діти-інваліди.

Таку підтримку дітям-інвалідам запропонував голова облдерждадміністрації Олександр Пеклушенко – а саме, особисту допомогу у вирішенні цієї проблеми. На черговій апаратній нараді під час розгляду питання підготовки регіону до нового навчального року Олександр Пеклушенко виступив з ініціативою допомогти в отриманні освіти та працевлаштуванні запорізьким дітям з особливими потребами.

- Діти з обмеженими можливостями – це звичайні діти, але все ж таки вони кращі, бо вимушені завжди робити набагато більше, щоб добитися результатів, яких без особливих проблем досягають здорові діти. Тому вони потребують особливої уваги і особливого ставлення. Я особисто беру на себе зобов’язання допомогти запорізьким дітям-інвалідам в отриманні освіти та працевлаштуванні, - повідомив Олександр Пеклушенко.

У рамках благодійної програми, яку ініціював Олександр Пеклушенко, дітям-інвалідам першої та другої груп, які не змогли вступити цього року на бюджетну форму навчання до вишів, пропонується звертатися з коротким резюме до Запорізької обласної громадської організації «Дорога до храму», яка розташована за адресою: 69095, м. Запоріжжя, пр. Леніна, 107. Телефон для довідок: 62-33-11.

Ініціатор програми - Олександр Пеклушенко - переконаний, що до її реалізації вдасться залучити широке коло запорізьких меценатів.

 

 

Управління у справах преси та інформації 

Читайте також

Юні баскетболістки із Запоріжжя – чемпіонки України

СБУ встановила ще 6 правоохоронців-перевертнів, які займаються репресіями та фабрикують «докази» проти українців на тимчасово окупованих територіях

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Одного чоловіка поранено під час ворожої атаки на Запорізький район

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 795-го дня війни

Прилади нічного бачення (монокуляри та бінокуляри) постійно потрібні нашим захисникам.

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят