Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

На старті - осіння призовна кампанія

7 вересня 2012 - 08:52

На старті  -  осіння призовна кампанія

У військкоматах області розпочалася підготовка до призовної кампанії "Осінь-2012", яка  триватиме з 1 жовтня по 30 листопада поточного року.

Як повідомив заступник обласного військового комісара з виховної роботи Михайло Логвінов, лави Збройних Сил України та інших військових формувань поповнять 770 призовників Запорізької області. Зокрема, до Збройних Сил України буде відправлено 480 осіб, до внутрішніх військ МВС – 250 юнаків, до Державної спеціальної служби транспорту (залізничних військ) – 40. Під час проведення призову до Окремого полку Президента України буде відібрано 16 найкращих юнаків призовного віку, відправка яких відбудеться 11 жовтня.

 Упродовж вересня здійснюються підготовчі заходи, пов’язані з попереднім медичним оглядом, обстеженням, лікуванням, вивченням призовників, які проводяться в районних та міських військкоматах регіону.

Формування команд молодого поповнення на обласному збірному пункті, їхнє відправлення до військових частин Збройних Сил України та інших військових формувань розпочнеться з 5 жовтня і триватиме до 21 листопада поточного року.

При цьому, відправка військових команд молодого поповнення здійснюватимуться в два етапи. У ході першого етапу - з 5 по 12 жовтня - буде відправлено понад 300 призовників. Другий етап розпочнеться з 1 листопада і триватиме до 23 листопада.

Перша відправка  призовників з обласного збірного пункту відбудеться 9 жовтня. В цей день для проходження строкової військової служби буде відправлено понад 100 призовників.

Остання відправка запланована на 21 листопада. Команда у складі 40 призовників відбуде з обласного збірного пункту для проходження строкової військової служби до навчальної військової частини Державної спеціальної служби транспорту (залізничні війська), яка дислокується на Чернігівщині.

Особливістю  призовної кампанії "Осінь – 2012" є підвищення якісних показників стосовно рівня освіти, стану здоров’я та морально-ділових якостей призовників.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні

«Хтось мав це робити»: у Запоріжжі вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи