Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Олександр Пеклушенко: «КВК у Запоріжжі за підтримки влади має більш активно розвиватися»

10 вересня 2012 - 11:17

Про це заявив голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко під час зустрічі із запорізькими лідерами руху КВК. У ній взяли участь голова правління громадської організації «Запорізька обласна ліга КВК» Ігор Литвиненко, адміністратор Запорізької обласної ліги КВК Ольга Нестеренко, капітан команди КВК «Збірна Запоріжжя» Олексій Савицький, ветеран СТЕМівського руху, режисер Олег Зима, а також заступник голови облдержадміністрації Ігор Шишка.

Розмова про перспективи руху КВК у Запорізькій області відбулась за ініціативи Олександра Пеклушенка.

- КВК – це масовий молодіжний рух, перевірений часом. Практика показала, якщо у виші є сильна команда КВК, то й учбовий заклад живе більш насиченим життям. Рух КВК збирає найкращих, спрямовує молодіжну енергію у творче русло. Студентство має буди найщасливішим періодом у житті молодої людини і участь у команді КВК – це найкоротший шлях до цієї мети. В цьому я переконався особисто. Мені в житті пощастило бути капітаном команди КВК, і мені дуже хочеться, щоб до цього потужного руху залучилося як можна більше молодих запоріжців, - зазначив голова облдержадміністрації.

Як посилити рух КВК у Запорізькій області, яку підтримку в цьому процесі може надати влада, як залучити до команд веселих та кмітливих якомога більше школярів та студентів – ці питання обговорювалися під час зустрічі.

- Запорізький рух КВК  живе та розвивається. Але коли ми відчуваємо підтримку, в тому числі і з боку влади, ми почуваємо себе впевненіше.  У команд регіону є величезний творчий потенціал, Запорізька обласна ліга КВК постійно оновлюється. І самим актуальним та проблемним  питанням для команд, які бажають вийти на більш серйозний рівень, є участь у Міжнародному  фестивалі КВК у м. Сочі, -  розповів голова Запорізької обласної ліги КВК Ігор Литвиненко.

Провести на більш високому рівні фінал Запорізької обласної ліги КВК та створити  збірну команду Запорізької області для участі в сочинському фестивалі, до якої увійдуть найкращі представники запорізьких  команд КВК, - підтримку у цих питаннях веселим та кмітливим пообіцяв голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко.

- Ми маємо підтримати нашу талановиту молодь, надати нового поштовху  розвитку КВК, об’єднавши наші зусилля, організаційний та творчий потенціал. А потужна збірна КВК від Запорізької області доведе на міжнародному рівні, що наш край – не лише край трудівників, але й батьківщина талановитих, перспективних, самих веселих та кмітливих молодих людей, - наголосив Олександр Пеклушенко.

До речі, проведення змагань півфіналу Запорізької обласної відкритої ліги КВК планується на  27-28 вересня.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 812-го дня війни

Від пожежника до фармацевта: запорізькі виші презентували свої можливості на спеціалізованій виставці

Прийомні сім'ї та опікуни за кордоном зможуть отримати матеріальну допомогу

Безоплатне зубопротезування для військових та ветеранів: як і де отримати

Вже скоро в Дії зʼявиться посвідчення ветерана – записатися на тестування можна вже зараз

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 268 разів вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 811-го дня війни

Наша мета – до кінця року відновити багатоквартирні будинки в Запоріжжі, які значно постраждали від ракетних обстрілів, – Іван Федоров

Фермери прифронтових регіонів можуть безоплатно перевірити стан ґрунтів

«Біжу за героїв – вірю в перемогу, вірю в ЗСУ!»

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області