Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Обласна влада підписала угоду про співпрацю з Державним агентством з інвестицій та управління національними проектами України

11 вересня 2012 - 16:06

У рамках  конференції «Модернізація житлово-комунального господарства на засадах державно приватного партнерства», яка нині триває у Запоріжжі,  підписано угоду про співпрацю між Запорізькою обласною державною адміністрацією, Запорізькою обласною радою та Державним агентством з інвестицій та управління національними проектами України.

Угоду підписали заступник голови ОДА Петро Гончарук, заступник голови облради Микола Ярмощук та перший заступник голови Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України Микола Стеблинський.

- Ми розпочали виконання цієї угоди ще раніше, але вирішили закріпити її на папері, коли перейшли до активного виконання її пріоритетних напрямків. Наприклад, Запорізька область перша в Україні розпочала реалізацію національного проекту «Відкритий світ», який передбачає створення інформаційно-комунікаційної освітньої мережі національного рівня.  Зараз ми працюємо за всіма пріоритетними напрямками цієї угоди, - зазначив Петро Гончарук.

В угоді закріплені такі пріоритетні напрямки співпраці як створення інвестиційної інфраструктури, ефективне функціонування регіонального центру з інвестицій та розвитку, консультативно-дорадчих органів з питань інвестиційної діяльності та підтримки інвесторів.

Крім того, угода передбачає впровадження проектного підходу до реалізації стратегії розвитку територій, розроблення спільного плану дій на 2012-2015 роки щодо залучення інвестицій та реалізації національних проектів, а також інвестиційних проектів відповідно до стратегічних пріоритетів Запорізької області.

Також у регіоні буде впроваджено  принцип «єдиного вікна» під час підготовки та  реалізації інвестиційних проектів, будуть формуватися бази даних інвестиційних проектів, а також потенційних цільових інвесторів, ведення яких забезпечуватиме  регіональний центр з інвестицій та розвитку.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні