Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Визначено лауреатів обласної педагогічної премії

24 вересня 2012 - 09:41

Визначено лауреатів обласної педагогічної  премії

У Запорізькій області   з 2007 року засновано щорічну обласну педагогічну премію. Її виплачують раз на рік  до Дня вчителя  у розмірі 5 тис. грн. 32 лауреатам.

На засіданні комісії з питань  присвоєння  щорічної обласної  педагогічної премії, яке провів  заступник голови  облдержадміністрації  Ігор Шишка, затверджено рішення про визначення лауреатів нинішнього року. В їх числі - відомі в регіоні педагоги: директор  Кушугумського навчально-виховного комплексу  школа-гімназія «Інтелект» Тетяна Апостолова, заступник  директора  з навчально-виховної роботи  Чкаловського навчально-виховного  комплексу ім. Ф.Конюхова  Тетяна Бунчук, учитель біології Енергодарського багатопрофільного  ліцею  Яна Іголкіна,  вчитель української мови  та літератури Гуляйпільської загальноосвітньої школи №1  Олександра Кукурудзяк, вихователь  Новомиколаївської  спеціалізованої  загальноосвітньої школи–інтернату  для дітей із важкими вадами мовлення  Наталія Філобок та інші.

- Запорізька область – чи не єдина в Україні, де  засновано для педагогічних працівників таку вагому  і в моральному значенні , і в матеріальному  вираженні  відзнаку. Вже шостий рік поспіль  ми,  вшановуючи  вчителів, не тільки щиро дякуємо їм на словах, але й  вручаємо  грошові премії. У такий спосіб  запорізька громада  засвідчує педагогам свою повагу і реально підвищує престиж професії вчителя , - зазначив заступник голови ОДА Ігор Шишка. – Найвища цінність цієї премії -  прозора і демократична процедура її присвоєння. Адже кандидатури  номінантів висувають  педагогічні колективи  навчальних закладів  області,  кожна територія    представляє  своїх кращих вчителів.  Серед  дипломантів нинішнього року – жодного чиновника від освіти, всі –  вчителі і вихователі  шкільних, дошкільних і позашкільних навчальних закладів. Цих фахівців знають і за межами нашого краю за їх  творчими доробками та здобутками їх вихованців на всеукраїнських та міжнародних олімпіадах і конкурсах.

Щорічну обласну педагогічну премію переможцям конкурсу буде вручено під час  урочистостей  до Дня  вчителя, які відбудуться  3 жовтня.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 800-го дня війни

Історико-культурний комплекс «Запорозька Січ» відкриє двері для відвідувачів

Допомога армії, безпека та комфорт наших людей – незмінні пріоритети голови ЗОДА Івана Федорова

Великдень-2024: онлайн-трансляція богослужінь

«Антилопи» з Вільнянська здобули перемогу на обласних фінальних іграх «Пліч-о-пліч»

Понад 50 дітей Запорізької області стали новими учасниками патріотичного руху «Байда»

Запорізька обласна державна адміністрація та CIVIC обʼєднали зусилля для захисту цивільного населення

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Програма ВІДНОВА:UA запрошує молодь на унікальний обмін

Впродовж доби окупанти 349 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 799-го дня війни

Заступник голови обласної державної адміністрації Семікін Михайло Олександрович