Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Інформаційні матеріали

Про проведення тематичного короткострокового семінару "Актуальні питання забезпечення дієвого контролю в структурних підрозділах облдержадміністрації"

2 жовтня 2012 - 15:39

Про проведення тематичного короткострокового семінару  "Актуальні питання забезпечення дієвого контролю в структурних підрозділах облдержадміністрації"

Відповідно до плану-графіка навчання на 2012 рік, затвердженого розпорядженням голови облдержадміністрації від 14.12.2011 № 525, у Запорізькому центрі перепідготовки і підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, керівників державних підприємств, установ та організацій 02 жовтня 2012 року відбувся тематичний короткостроковий семінар з актуальних питань забезпечення дієвого контролю в структурних підрозділах облдержадміністрації. Метою навчального заходу є удосконалення професійної компетентності осіб, відповідальних за контрольну діяльність в структурних підрозділах облдержадміністрації, а сам захід спрямований на реалізацію поставлених першим заступником голови облдержадміністрації Ємельяненком В.А. та заступником голови – керівником апарату облдержадміністрації Пелихом Ю.Г. на нараді 01.10.2012 завдань щодо необхідності посилення виконавської дисципліни в місцевих органах виконавчої влади.

З побажаннями плідної роботи та вагомих результатів до присутніх звернулася директор Центру Яновська Любов Іванівна, яка відкрила семінар та наголосила на постійній актуальності його тематики.

Змістовим наповненням означеного семінару стали наступні теми:

– "Практичні питання забезпечення дієвого контролю в структурних підрозділах облдержадміністрації" (круглий стіл);

– "Актуальні питання організації діловодства та функціонування системи автоматизації діловодних процесів “ОПТІМА” в місцевих органах виконавчої влади" (тематична дискусія);

– "Практичні аспекти застосування Типової інструкції з діловодства у центральних органах виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, місцевих органах виконавчої влади в діяльності працівників структурних підрозділів облдержадміністрації" (практичне заняття);

– "Історія контролю та справочинства (в документах XIX-XX століття)" (інтерактивна лекція)

Вищезазначені теми були висвітлені викладачами-практиками: Тарасовою Л.Б. – завідувачем сектору контролю апарату облдержадміністрації, Піскуновою Л.І. – начальником відділу інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату облдержадміністрації, Леончиковою І.Л. – заступником начальника загального відділу апарату облдержадміністрації, Пилявською О.Л. – заступником директора Державного архіву Запорізької області, Дончик Ю.А. – головним спеціалістом сектору контролю апарату облдержадміністрації. 

Викладання навчального матеріалу супроводжувалося мульти-медійними презентаціями та наочною інформацією.

По завершенню навчання його учасники отримали сертифікати про підвищення кваліфікації та методичні матеріали в електронному вигляді.

Читайте також

У Запоріжжі колишні військовослужбовці та їх сім'ї зможуть пройти реабілітацію

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 256 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 791-го дня війни

Світло культури в темряві війни: у Запоріжжі відбувся фестиваль фільмів національно-культурних товариств

США схвалили пакет військової допомоги: Україна отримає нове озброєння та посилить свою обороноздатність

Як в Запоріжжі оформити догляд за людиною похилого віку чи з інвалідністю?

Компас вкаже напрямок: в Запоріжжі школярі навчаються спортивного орієнтування

Освітній сервіс єДокумент в «Дії»: запитання та відповіді

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 428 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 790-го дня війни