Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Шість запоріжців змагаються за місце в Президентському кадровому резерві

16 жовтня 2012 - 12:02

Шість запоріжців змагаються за місце в Президентському кадровому резерві

Національне агентство України з питань державної служби оголосило список з добору кандидатів до Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації», який нараховує 200 осіб – кращих фахівців з усієї України. З них шість кандидатів представляють Запорізьку область.

Про це повідомили в управлінні головдержслужби в Запорізькій області.

Нагадаємо, 25 червня було завершено прийом документів від осіб, які бажають взяти участь у конкурсі з відбору кандидатів до Президентського кадрового резерву. З усієї України надійшла 1081 заявка, 40 з них – від Запорізької області. За підсумками обласного етапу відбору наш регіон представляли 34 особи, шість з них пройшли до підсумкового списку з добору кандидатів до Президентського кадрового резерву.

Таким чином, від Запорізької області до списку зараховані: заступник директора з навчально-виховної роботи гімназії № 31 (м.Запоріжжя) Оксана Колеснік та  заступник директора Запорізького обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ігор Мещан (соціально-гуманітарна сфера), начальник управління економіки Василівської районної державної адміністрації Наталія Артеменко та заступник директора Державного архіву Запорізької області Ольга Пилявська (сфера інвестицій та інновацій ), заступник начальника відділу Державного комітету України земельних ресурсів у Михайлівському районі Дмитро Нагорний (сфера сільського господарства),  заступник голови Чернігівської районної державної адміністрації Віталій Манич (сфера житлово-комунального господарства).

Минулого тижня всі  кандидати пройшли співбесіди в Києві, за підсумками яких буде відібрано 100 осіб, які будуть зараховані до Президентського кадрового резерву. Підсумки відбору стануть відомі найближчим часом.

Президент України Віктор Янукович особисто затверджуватиме список осіб, зарахованих до резерву.

 

Довідкова інформація:

Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації» започатковано в 2012 році, його мета – формування нової державницької управлінської еліти, здатної усвідомлювати національні інтереси і брати на себе відповідальність за їх реалізацію, готової не лише приймати вольові рішення, а й ефективно надавати управлінські послуги.

Гранична чисельність Президентського кадрового резерву становить 500 осіб. Його формування здійснюється поетапно, шляхом зарахування протягом п’яти років по 100 осіб щорічно.

Поточного року добір кандидатів до Президентського кадрового резерву здійснюється за сферами державного управління, які мають пріоритетне значення для досягнення цілей соціально-економічного розвитку: фінансово-економічною, соціально-гуманітарною, інвестицій та інновацій, паливно-енергетичного комплексу, сільського господарства, житлово-комунального господарства.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 246 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 800-го дня війни

Історико-культурний комплекс «Запорозька Січ» відкриє двері для відвідувачів

Допомога армії, безпека та комфорт наших людей – незмінні пріоритети голови ЗОДА Івана Федорова

Великдень-2024: онлайн-трансляція богослужінь

«Антилопи» з Вільнянська здобули перемогу на обласних фінальних іграх «Пліч-о-пліч»

Понад 50 дітей Запорізької області стали новими учасниками патріотичного руху «Байда»

Запорізька обласна державна адміністрація та CIVIC обʼєднали зусилля для захисту цивільного населення

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Програма ВІДНОВА:UA запрошує молодь на унікальний обмін

Впродовж доби окупанти 349 разів ударили по Запорізькій області