Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Надзвичайний та Повноважний посол США в Україні позитивно оцінив роботу обласної влади

17 жовтня 2012 - 14:23

Голова обласної державної адміністрації Олександр Пеклушенко провів зустріч з Надзвичайним та Повноважним послом Сполучених Штатів Америки в Україні паном Джоном Теффтом. У заході також взяли участь голова облради Павло Матвієнко та заступник голови – керівник апарату ОДА  Юрій Пелих.

Пан Джон Теффт прибув до Запоріжжя з одноденною робочою поїздкою з метою ознайомитися з можливостями регіону,  поспілкуватися з керівництвом міста та області  з актуальних питань сьогодення.

- Для того, щоб ознайомитись з особливостями  та потенціалом Запорізького краю, недостатньо одного дня. Разом з тим, я переконаний, що ви добре поінформовані про потужності та перспективи нашого регіону. Тому зупинятись на статистичних довідкових цифрах не бачу сенсу, - звернувся до дипломата голова ОДА Олександр Пеклушенко.

Тож очільник регіону акцентував увагу високого гостя на особливостях роботи обласної та місцевих органів виконавчої влади. Зокрема, посадовець повідомив, що нині основна діяльність керівників територій спрямована на створення комфортних умов життя для пересічної людини,  забезпечення реального функціонування головного закону країни – Конституції.

- У Запорізькій області всі керівні посади обіймають справжні професіонали, люди з величезним досвідом роботи, які мають розуміння роботи механізму державної служби та сумлінно підходять до виконання своїх обов’язків. Ми досягли того, щоб уся структура обласної та місцевих органів виконавчої влади та місцевого самоврядування  працювала як єдиний механізм на спільний результат, - зазначив керівник облдержадміністрації.

На таку заяву пан Джон Теффт відповів, що уважно стежить за політичною ситуацією в регіоні та якістю роботи обласної влади, і приємно вражений позитивними зрушеннями, які останнім часом відбуваються на території. Також Надзвичайний та Повноважний посол США в Україні висловив сподівання, що такий злагоджений механізм органів державної влади зможе забезпечити проведення прозорих та чесних виборів.

Учасники зустрічі обговорили також стан бізнес клімату в регіоні, проведення земельної реформи та ряд інших актуальних питань.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 800-го дня війни

Історико-культурний комплекс «Запорозька Січ» відкриє двері для відвідувачів

Допомога армії, безпека та комфорт наших людей – незмінні пріоритети голови ЗОДА Івана Федорова

Великдень-2024: онлайн-трансляція богослужінь

«Антилопи» з Вільнянська здобули перемогу на обласних фінальних іграх «Пліч-о-пліч»

Понад 50 дітей Запорізької області стали новими учасниками патріотичного руху «Байда»

Запорізька обласна державна адміністрація та CIVIC обʼєднали зусилля для захисту цивільного населення

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Програма ВІДНОВА:UA запрошує молодь на унікальний обмін

Впродовж доби окупанти 349 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 799-го дня війни

Заступник голови обласної державної адміністрації Семікін Михайло Олександрович