Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Олександр Пеклушенко: «Матеріально-технічна база для проведення виборів у Запорізькій області забезпечена на 100%, всі виборчі дільниці відкрилися своєчасно й працюють у штатному режимі»

28 жовтня 2012 - 14:50

У Запорізькій області, як і на всій території країни, нині тривають вибори до Верховної Ради України. У регіоні в 9-ти виборчих округах працює 1129 дільниць, на яких створені належні умови для вільного волевиявлення громадян. 

Скористався своїм виборчим правом і голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко, проголосувавши на дільниці № 230199 виборчого округу № 82, яка розташована у школі в с. Володимирівське Запорізького району. Очільник області прибув на дільницю разом зі своєю родиною.

Відповідаючи на запитання журналістів стосовно перебігу виборів у Запорізькій області, Олександр Пеклушенко зазначив: «Я законослухняна людина, тому останні розмови про вибори завершилися у п’ятницю, 26 жовтня. Сьогодні у мене гарний святковий настрій. Перш за все, це пов’язано з тим, що Запорізька область з пристойними показниками входить у черговий квартал та гідно зустрічає зиму. Сьогодні фактично усі котельні регіону включені, опалення працює безперебійно. Якщо ж говорити стосовно перебігу виборчого процесу, то я, як керівник виконавчої влади, відповідаю за належне функціонування виборчих дільниць. Тому доповідаю: матеріально-технічна база для проведення виборів у Запорізькій області забезпечена на 100%, всі виборчі дільниці відкрилися своєчасно и працюють у штатному режимі».

Слід зазначити, що під час перебування на дільниці Олександр Пеклушенко також привітав виборців та членів виборчої комісії з 68-ю річницею визволення України від фашистських загарбників. 

 

 

Управління у справах преси та інформації. 

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 246 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 800-го дня війни

Історико-культурний комплекс «Запорозька Січ» відкриє двері для відвідувачів

Допомога армії, безпека та комфорт наших людей – незмінні пріоритети голови ЗОДА Івана Федорова

Великдень-2024: онлайн-трансляція богослужінь

«Антилопи» з Вільнянська здобули перемогу на обласних фінальних іграх «Пліч-о-пліч»

Понад 50 дітей Запорізької області стали новими учасниками патріотичного руху «Байда»

Запорізька обласна державна адміністрація та CIVIC обʼєднали зусилля для захисту цивільного населення

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Програма ВІДНОВА:UA запрошує молодь на унікальний обмін

Впродовж доби окупанти 349 разів ударили по Запорізькій області