Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Голова облдержадміністрації Юрій Артеменко відвідав підприємство ВАТ «Мотор Січ», де зустрівся із генеральним директором В’ячеславом Богуслаєвим

20 липня 2005 - 13:48

Зокрема, в одному із  складальних цехів  генеральний директор підприємства продемонстрував губернатору  в числі  інших  авіаційних двигунів(  завод випускає  47  моделей) такі, що використовують для літаків  «Руслан» і «Мрія» та вертольотів «КА-50» та «КА-52» з відповідними кодовими назвами «Чорна акула» та «Алігатор». Також  Юрій Артеменко переглянув заводську   виставку   товарів масового вжитку виробництва «Мотор Січ»  (від  мінітрактора та газонокосилки до  ручної електропили та  електросоковижималки) і спеціалізованого призначення – медичні інструменти та травматологічні імплантати і оснастку. Свої враження від побаченого  губернатор занотував  у  виставковій книзі відгуків відвідувачів.

Спілкуючись із працівниками підприємства, губернатор  з’ясував,  в яких умовах вони працюють, які сподівання покладають на нову владу,  чого очікують у питаннях соціального забезпечення і підвищення добробуту.

У розмові із генеральним директором ВАТ «Мотор Січ» В’ячеславом Богуслаєвим запорізький губернатор  розглянув перспективи подальшого розвитку підприємства  у контексті нових  політичних і соціально-економічних умов, роз’яснив завдання Уряду щодо  розбудови авіаційної галузі, торкнувся питань соціального забезпечення працівників заводу. Юрій Артеменко  також зазначив, що  надаватиме всебічну підтримку підприємству щодо  просування товарів широкого вжитку, виробництво яких складає близько 15%. Разом з тим голова облдержадміністрації  рекомендував В’ячеславу Богуслаєву  у подальшому  зосередитись   безпосередньо  на  організації виробництва, щоб працівники мали  достатній фронт робіт та отримували достойну зарплату, а політику залишити політикам.

 

Прес-служба облдержадміністрації

Читайте також

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

Державні нагороди сім’ям полеглих воїнів вручив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Учениці гімназії №93 готові до великої волейбольної битви «Пліч-о-пліч»

386 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби