Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Інформаційні матеріали

Про підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування Запорізької області у І половині листопада 2012 року

19 листопада 2012 - 14:54

Про підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб  місцевого самоврядування Запорізької області у І половині листопада 2012 року

Впродовж І половини листопада 2012 року діяльність Центру була спрямована на виконання плану-графіка навчання, затвердженого розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 14.12.2011 № 525 "Про затвердження плану-графіка навчання у Запорізькому центрі перепідготовки і підвищення кваліфікації кадрів на 2012 рік" та Договору про підвищення кваліфікації державних службовців з питань запобігання і протидії проявам корупції від 01.11.2012 року № 22/12/121, укладеного з Головним управлінням Державної казначейської служби України у Запорізькій області. Зусиллями працівників закладу навчальними програмами підвищення кваліфікації охоплено 127 осіб, серед яких 110 державних службовців – працівників місцевих органів виконавчої влади та 17 посадових осіб місцевого самоврядування.

Протягом означеного періоду державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування підвищували кваліфікацію за професійними програмами та програмами тематичних короткострокових семінарів.

За професійними програмами підвищення кваліфікації пройшли навчання сільські, селищні голови та спеціалісти фінансових управлінь райдержадміністрацій, департаменту фінансової та бюджетної політики Запорізької міської ради, фінансових управлінь міських (міст обласного значення) рад. Участь у навчанні взяли 37 осіб.

У рамках договору між Центром та Головним управлінням Державної казначейської служби України у Запорізькій області проведено два тематичні короткострокові семінари "Запобігання і протидія корупції в контексті правотворчих процесів в Україні" для державних службовців Головного управління та територіальних управлінь Державної казначейської служби України у Запорізькій області. Під час семінару слухачам були висвітлені питання щодо нового українського антикорупційного законодавства, корупційних правопорушень як підстави реагування держави у вигляді деліктних проваджень, організації взаємодії органів виконавчої влади з правоохоронними органами у сфері запобігання і протидії корупції та реалізації нового антикорупційного законодавства в контексті реформування державної служби Всього слухачами семінарів стали 90 осіб.

До реалізації навчальних програм працівниками Центру були залучені викладачі-науковці провідних вищих навчальних закладів м. Запоріжжя, зокрема Лютіков П.С., Віхляєв М.Ю., Ніколаєва Т.Є., Гугнін Е.А., Приймак О.М., Бойко Г.В., Заруба В.Ю., Зубець Н,О., Бровченко Н.В., Кутідзе Л.С., Лозов'юк А.Г. та інші.

Крім того, у навчанні взяли участь викладачі-практики – Журба О.В., Негода О.В., Тараненко С.Д., Кузьменко О.В., Кас’яненко Д.В., Бородін В.В., Горідько М.В., Пилявська О.Л., Казачук А.В., Спіцина Л.В., Коваль О.М., Погрібняк М.А., Аніщенко Т.С., Тарасевич М.М., Таран М.В. та інші. Виступи викладачів супроводжувалися мультимедійними презентаціями, а учасники навчання отримали відповідні методичні матеріали.

Читайте також

«Запорізькі їжаки» мчать до перемоги

Навчання в змішаному форматі: діти радіють зустрічі з однокласниками та вчителями

У Запоріжжі колишні військовослужбовці та їх сім'ї зможуть пройти реабілітацію

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 256 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 791-го дня війни

Світло культури в темряві війни: у Запоріжжі відбувся фестиваль фільмів національно-культурних товариств

США схвалили пакет військової допомоги: Україна отримає нове озброєння та посилить свою обороноздатність

Як в Запоріжжі оформити догляд за людиною похилого віку чи з інвалідністю?

Компас вкаже напрямок: в Запоріжжі школярі навчаються спортивного орієнтування

Освітній сервіс єДокумент в «Дії»: запитання та відповіді

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області