Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізькі автоперевізники відкривають соціальні маршрути та обладнують транспорт для перевезення людей з обмеженими можливостями

30 листопада 2012 - 15:44

Заступник голови обласної державної адміністрації Петро Гончарук взяв участь в урочистостях з нагоди святкування 15-річчя асоціації «Запоріжоблавтотранс» та ПАТ «Запоріжавтотранс», які відбулися в ПК ім. Кірова.

- З кожним роком автомобільного транспорту стає все більше,  тому збільшується кількість фахівців, які його обслуговують. До складу асоціації «Запоріжоблавтотранс» входять 12 великих підприємств, які здійснюють перевезення найбільшої кількості пасажирів між населеними пунктами регіону, обслуговують їх на автостанціях, а також здійснюють підготовку та перепідготовку водіїв. Ми займаємося спільною справою: проводимо конкурси перевізників, відкриваємо нові соціальні маршрути в районах. Завдяки нашій спільній роботі на 62-х приміських маршрутах працюють автобуси, обладнані для перевезення людей з обмеженими можливостями, - зазначив Петро Гончарук.

За словами посадовця, наступного року облдержадміністрація планує організувати проведення комплексного пасажирообслідування на автобусних маршрутах, які входять до складу маршрутної мережі регіону з метою оптимізації мережі та структури парку. Крім того, триває робота з благоустрою зупинкових комплексів, ремонтуються автобусні станції, яких в області нараховується 28 одиниць.

Після привітання Петро Гончарук нагородив кращих працівників ПАТ «Запоріжавтотранс» та членів асоціації «Запоріжоблавтотранс» медалями «За розвиток Запорізького краю», грамотами та подяками облдержадміністрації, а також цінними подарунками від голови облдержадміністрації.

 

 

Управління у справах преси та інформаці

Читайте також

Юні баскетболістки із Запоріжжя – чемпіонки України

СБУ встановила ще 6 правоохоронців-перевертнів, які займаються репресіями та фабрикують «докази» проти українців на тимчасово окупованих територіях

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Одного чоловіка поранено під час ворожої атаки на Запорізький район

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 795-го дня війни

Прилади нічного бачення (монокуляри та бінокуляри) постійно потрібні нашим захисникам.

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят