Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Дерегуляція і розвиток малого та середнього бізнесу

З метою створення сприятливого бізнес-клімату у Запорізькій області продовжується реалізація Закону України «Про дозвільну систему у систему у сфері господарської діяльності» та розпочалася робота по реалізації Закону України «Про адміністративні по

17 грудня 2012 - 10:50

У складі центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) у м. Запоріжжя продовжує роботу Єдиний дозвільний центр для обслуговування суб’єктів господарювання м. Запоріжжя та Запорізької області (далі – Центр), з яким співпрацюють представники 15 регіональних дозвільних органів (далі – РДО) та 5 місцевих дозвільних органів (далі – МДО). У Центрі розроблені електронні інформаційні картки для всіх дозвільних органів та запроваджений електронний обмін інформацією між автоматизованою інформаційною системою «Реєстр документів дозвільного характеру» і 3 РДО (Державний заклад «Запорізька обласна санітарно-епідеміологічна станція» Міністерства охорони здоров’я України, Головне управління Держтехногенбезпеки у Запорізькій області, Державне управління охорони навколишнього природного середовища в Запорізькій області) та 1 МДО (управління комунального господарства Запорізької міської ради).

У Центрі відкрита електронна система опрацювання заяв суб’єктів господарювання, яка створена для того, щоб зробити систему опрацювання заяв на отримання документів дозвільного характеру максимально прозорою. Така електронна система надає можливість відслідковувати розгляд звернення суб’єкта господарювання на отримання документу дозвільного характеру до державного адміністратора та по дозвільному органу.

У Центрі передбачено видання 64 видів документів дозвільного характеру.

За 9 місяців 2012 року Центром видано 11099 документів дозвільного характеру та 925 декларацій, надано 8768 консультацій суб’єктам підприємницької діяльності.

Також, 3 МДО, які є структурними підрозділами Запорізької міської ради, а саме: департамент архітектури та містобудування, управління комунального господарства та дорожнього будівництва, управління з питань земельних відносин крім документів дозвільного характеру надають також відповідні адміністративні послуги.

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

єВідновлення в Запорізькій області: майже 700 людей вже отримали компенсації за пошкоджене житло

Впродовж доби окупанти 462 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 810-го дня війни

Робота є, головне – щоб було бажання працювати, – директорка Запорізького обласного центру зайнятості Ірина Дуднік

Іван Федоров про організацію окупантами курортного сезону на ТОТ

Жінки Запорізької області можуть отримати грант на розвиток власної справи

Обрізка та видалення дерев у Запоріжжі: куди звертатися з питаннями

За матеріалами СБУ судитимуть ще 8 колаборантів, які співпрацюють з ворогом на тимчасово окупованій території Запорізької області

Як «купити» страховий стаж?

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 399 разів вдарили по Запорізькій області