Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Незважаючи на негоду, всі дороги в області відкриті

8 січня 2013 - 14:30

Незважаючи  на  негоду, всі дороги в області відкриті

Протягом Різдвяних свят керівництво обласної державної адміністрації тримало на особливому контролі стан життєзабезпечення  населених пунктів регіону. Напередодні свят був розроблений та затверджений спеціальний графік, згідно з яким у вихідні дні керівники територій щодня мали звітувати першому заступнику голови ОДА Віктору Ємельяненку про забезпечення безперебійного руху транспорту, газо-, водо- та електропостачання.

Зважаючи на погіршення погодних умов у Різдвяні свята, при спілкуванні з керівниками райдержадміністрацій та міст обласного значення В. Ємельяненко особливу увагу приділив ситуації на автошляхах. У понеділок, 7 січня, посадовець здійснив контрольний виїзд, ознайомився з ситуацією на дорогах та особисто переконався - на основних автомагістралях забезпечено вільний проїзд.

За даними управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи ОДА, з 5 по 7 січня автошляхи розчищали 32 одиниці техніки Запорізького облавтодору та Головного територіального управління МНС.

Проблемна ситуація виникла тільки на трасі «Харків-Сімферополь» у Василівському районі, де 7 січня через занос вантажного автомобіля «Volvo» тимчасово був призупинений рух транспорту. Однак ситуація була оперативно відпрацьована співробітниками  Головного територіального управління МНС та Державтоінспеції. Нині всі дороги на території регіону відкриті.

 

Довідково: в області розроблено та доведено до виконавців комплексний план заходів щодо попередження виникнення надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру, а також Єдина схема реагування органів управління та сил цивільного захисту при загрозі й виникненні надзвичайних ситуацій, пов'язаних із несприятливими погодними умовами.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Свято краси та грації, сили та швидкості: відбувся обласний фінал змагань «Пліч-о-пліч» з черліденгу та футзалу

«Талант на мільйон для ЗСУ»: запорізькі школярі об'єдналися у боротьбі за перемогу

Дізнайтеся про силу українського громадянського суспільства: новий онлайн-курс розкриває секрети нашої стійкості

Юні баскетболістки із Запоріжжя – чемпіонки України

СБУ встановила ще 6 правоохоронців-перевертнів, які займаються репресіями та фабрикують «докази» проти українців на тимчасово окупованих територіях

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Одного чоловіка поранено під час ворожої атаки на Запорізький район

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 795-го дня війни

Прилади нічного бачення (монокуляри та бінокуляри) постійно потрібні нашим захисникам.

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни