Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Олександр Пеклушенко готується до активної співпраці з урядовцями

18 січня 2013 - 14:25

Перший робочий день після  короткої відпустки голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко проведе в Києві, де візьме участь у ряді зустрічей з представниками Уряду. Відповідно до  графіка Кабінету Міністрів України на цей день призначено співбесіду з керівником Запорізької області з актуальних питань регіону. Як повідомив сьогодні під час робочої наради Олександр Пеклушенко, він зустрінеться з керівництвом КМУ та очільниками провідних міністерств. Як підкреслив голова облдержадміністрації, влада регіону має намір не лише звітувати перед Урядом, але й порушити цілу низку проблемних питань, які потребують вирішення на найвищому державному рівні.

- Ми ретельно готувалися до цієї співбесіди та підготували майже три десятки листів з найбільш важливих для Запорізької області питань, - наголосив Олександр Пеклушенко.

Як повідомив голова облдержадміністрації, серед питань, що будуть  обговорюватися під час зустрічей з урядовцями, – врегулювання проблем, пов’язаних з набуттям чинності постанови Кабміну № 666,   фінансування масштабних будівельних проектів на території регіону: мостових переходів у Запоріжжі, будівництва поліклініки в сел. Кушугум, реконструкції обласної філармонії, реконструкції ПС «Юність».

- Моє завдання, народних депутатів – знайти кошти, а завдання будівельників, які працюють на ПС «Юність», та влади міста Запоріжжя - зробити цей об’єкт пусковим вже у 2013 році, - зазначив голова облдержадміністрації.

Також Олександр Пеклушенко акцентував увагу учасників наради на завданнях, що сьогодні ставить перед виконавчою  владою Президент.  Очільник регіону закликав усіх представників регіональної влади серйозно поставитися до зауважень, які зробив Віктор Янукович під час засідання Комітету з економічних реформ, що відбулося вчора в Києві.

- Наприкінці лютого буде розглянута розроблена Урядом програма діяльності, яка має включати Національний план дій з упровадження економічних реформ на 2013 рік. До цього часу ми повинні ухвалити регіональну програму, яка стане чіткою дорожньою картою дій влади в Запорізькій області, - наголосив Олександр Пеклушенко.

 

Управління у справах преси та інформації 

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 795-го дня війни

Прилади нічного бачення (монокуляри та бінокуляри) постійно потрібні нашим захисникам.

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів