Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Визначено перелік об’єктів, які фінансуватимуться за рахунок бюджетних коштів

23 січня 2013 - 16:23

Визначено перелік об’єктів, які фінансуватимуться за рахунок бюджетних коштів

Перший заступник голови обласної державної адміністрації Віктор Ємельяненко провів засідання регіональної комісії з оцінки та відбору інвестиційних проектів, які можуть реалізовуватися за рахунок бюджетних коштів.

У засіданні також взяли участь заступник голови ОДА Петро Гончарук, керівники  структурних підрозділів облдержадміністрації.

- Згідно із затвердженим Державним бюджетом України на 2013 рік сума коштів державного фонду регіонального розвитку на поточний рік для області становить 27,14 млн. грн. Сформовано проект переліку об’єктів, які будуть фінансуватися з фонду. Але на початку цього тижня голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко, перебуваючи в Києві, зустрічався з керівництвом Уряду, і за підсумками низки зустрічей вирішено виділити нашому регіону не 27,14 млн. грн., а 60,5 млн. грн. Тому необхідно додатково сформувати пропозиції до переліку об’єктів, що фінансуватимуться за ці кошти цього року, - повідомив Віктор Ємельяненко.

До первинного переліку об’єктів увійшли  будівництво поліклініки в смт Кушугум Запорізького району та реконструкція будівлі обласної філармонії у м.Запоріжжя. Ці об’єкти затверджені й у новому переліку.

За рахунок збільшення обсягу коштів планується також профінансувати реконструкцію першої черги обласного протитуберкульозного диспансеру, будівництво хірургічного корпусу обласної клінічної дитячої лікарні, реконструкцію будинку культури із залом для глядачів на 400 місць у с.Новобогданівка Мелітопольського району, реконструкцію поліклініки Якимівської ЦРЛ. Крім того, будуть виділені кошти на реконструкцію централізованої диспетчерської екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у обласному центрі. Цей перелік був одноголосно затверджений членами регіональної комісії.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 809-го дня війни

Третій рік під вогнем: Іван Федоров про життя мешканці прифронтових населених пунктів

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 542 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 808-го дня війни

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 380 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 807-го дня війни

У Запоріжжі та Запорізькому районі посилять заходи безпеки під час поминальних днів

Ворог посилює агресію – ми посилюємо оборону Запоріжжя і допомогу ЗСУ

Зі сльозами на очах та гордістю в душі: Мелітопольщина вшанувала матерів, чиї сини стали янголами України

Формула миру – це про подолання криз у світі, інструменти їх вирішення. Це шанс на справедливість для світу, – Андрій Єрмак