Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Розвиток електроенергетики та інфраструктурних секторів економіки

Енергоефективність за європейськими стандартами

1 лютого 2013 - 09:30

Відбулося чергове засідання підгрупи «Розвиток електроенергетики та енергозбереження» робочої групи «Технологічна модернізація економіки і розвиток інфраструктури» Комітету з економічних реформ у Запорізькій області. У засіданні також прийняли участь члени робочої групи з реалізації компоненту з енергоефективності в рамках Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - ІІ» в Запорізькій області.

В рамках засідання розглядались питання щодо реалізації проектів громад за підтримки ЄС/ПРООН, впровадження компоненту з енергоефективності та реалізації енергоефективних та енергозберігаючих заходів на території Запорізької області.

За ініціативи представників Проекту членами підгрупи також вирішено надати пропозиції для експерта міжнародного класу щодо подальшої роботи в рамках реалізації компоненту з енергоефективності.

Результатом роботи експерта стануть практичні рекомендації щодо корегування обласних та національних нормативно-правових документів та подальшої реалізації ефективної регіональної політики в сфері енергозбереження та енергоефективності.

Читайте також

У Запоріжжі вшанували пам'ять жертв політичних репресій

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 459 разів ударили по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області