Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

В області розпочато підготовку до ІІІ Міжнародного АгроІнвестфоруму

5 лютого 2013 - 10:10

Стажист на посаду заступника голови обласної державної адміністрації Сергій Грачов провів нараду з питань підготовки до проведення ІІІ Міжнародного АгроІнвестфоруму та ХІІ спеціалізованої виставки сільськогосподарської техніки та технологій Агротехсервіс-2013.

Цього року Міжнародний форум триватиме 13-14 березня. Перший день - теоретичний, заплановані виступи експертів, презентації технологій, працюватиме виставкова експозиція. У другий день учасникам форуму запропонують відвідати провідні сільськогосподарські підприємства регіону та ознайомитись з технологіями, які вони використовують у роботі. Також у цей день заплановано засідання експертної сесії на  теми «Інвестиції в аграрний сектор економіки. Хто підтримає вітчизняних товаровиробників?» та «Сільгосппродукція: від виробника до споживача».

Як повідомив Сергій Грачов, торік учасниками аналогічного форуму стали понад 70 представників з України, Росії, Білорусії, Литви та Німеччини.

- З року в рік цей захід набуває все більшої значимості та популярності серед виробників сільськогосподарської продукції, які орієнтуються на сучасні технології та зацікавлені в тому, щоб їх виробництво відповідало світовим стандартам. Наше завдання якісно вирішити всі організаційні питання, щоб провести виставку та форум на гідному рівні, - наголосив стажист на посаду заступника голови ОДА С. Грачов.

Як повідомив президент Запорізької торгово-промислової палати Володимир Шамілов, нині вже розпочато реєстрацію учасників Міжнародного форуму. Запрошення були надіслані бізнес-асоціаціям, страховим компаніям, сільгосппідприємствам, науково-дослідницьким та консалтинговим установам, торговим представництвам посольств понад 30 країн.

Телефон оргкомітету виставки (061) 213 – 50 – 26 або 213 – 50 – 27.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 812-го дня війни

Від пожежника до фармацевта: запорізькі виші презентували свої можливості на спеціалізованій виставці

Прийомні сім'ї та опікуни за кордоном зможуть отримати матеріальну допомогу

Безоплатне зубопротезування для військових та ветеранів: як і де отримати

Вже скоро в Дії зʼявиться посвідчення ветерана – записатися на тестування можна вже зараз

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 268 разів вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 811-го дня війни

Наша мета – до кінця року відновити багатоквартирні будинки в Запоріжжі, які значно постраждали від ракетних обстрілів, – Іван Федоров

Фермери прифронтових регіонів можуть безоплатно перевірити стан ґрунтів

«Біжу за героїв – вірю в перемогу, вірю в ЗСУ!»

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області