Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Вартість реконструкції палацу культури у Новобогданівці становить 1,4 млн. грн.

7 лютого 2013 - 11:14

Вартість реконструкції палацу культури у Новобогданівці становить 1,4 млн. грн.

Минулого року Новобогданівська сільська рада за власні кошти розробила проектно-кошторисну документацію на реконструкцію Палацу культури, згідно з якою вартість робіт складає 1,437 млн. грн. Проект вже пройшов експертизу та після виділення коштів буде проведено тендер з визначення генерального підрядника.

Про це повідомив заступник начальника-начальник технічного відділу управління капітального будівництва облдержадміністрації Геннадій Педь.

- Проектно-кошторисну документацію з проведення реконструкції палацу культури на замовлення Новобогданівської сільської ради розробляло приватне підприємство «Мелітопольбудпроект». Проведення експертизи завершилось 24 грудня минулого року, вона здійснювалась ДП «Укрдержбудекспертиза». Загальна вартість робіт складає 1,437 млн. грн.. Фінансування у такому обсязі дасть можливість здати об’єкт в експлуатацію вже поточного року, - повідомив Геннадій Педь.

За словами посадовця, згідно проекту будівельники, зокрема, мають здійснити ремонт фасаду будівлі, замінити підлогу в кінозалі, встановити дворову вбиральню, забезпечити благоустрій та озеленення прилеглої території, встановити пандус та інше.

Як повідомила заступник директора-начальник управління будівельної політики департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації Олена Давидова, згідно із затвердженим Державним бюджетом України на 2013 рік загальний обсяг коштів Державного фонду регіонального розвитку на поточний рік для області становить 27,14 млн. грн.

- На даний час вже сформовано перелік об’єктів, які фінансуватимуться за рахунок цих коштів. Ми сподіваємось, що загальне фінансування з Державного фонду регіонального розвитку для нашого регіону зросте до 60,5 млн. грн. У разі збільшення обсягів фінансування до загального переліку об’єктів буде включено й реконструкцію палацу культури в с. Новобогданівка.  - повідомила Олена Давидова.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа безпеки та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

У Запоріжжі виявили 2 автобуса, водії яких працювали без дозвільних документів

Міноборони запускає мобільний застосунок Резерв+ для військовозобов'язаних, призовників та резервістів

Звичайний хлопець виявив бажання піти на захист Батьківщини

Іван Федоров: «Науково-технологічний прорив допоможе Україні здобути перемогу»

Триває набір кадрового резерву держслужбовців