Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Андрій Гамов: «Відкритість, прозорість та доступність – головний принцип роботи чинної влади»

20 лютого 2013 - 11:52

Андрій Гамов: «Відкритість, прозорість та доступність –  головний принцип роботи чинної влади»

На цьому наголосив заступник голови облдержадміністрації Андрій Гамов під час програми «По суті» на телеканалі «Запоріжжя»,  учасники якої обговорювали підсумки діяльності чинної влади з часу обрання Президентом України Віктора Януковича.

- Головне, чого ми досягли за останні три роки, – це політична стабільність. Коли всі гілки влади почали працювати злагоджено, нарешті можна було спокійно зітхнути та розпочати активну роботу на результат. Інші держави звикли бачити Україну більш відсталою, і це їм було вигідно, але наразі Україна проявляє себе як держава, яка впевнено та стабільно розвивається. Переконаний, що це наше найкраще здобуття за три роки президентства Віктора Януковича, - зазначив Андрій Гамов.

Посадовець зазначив, що, відповідаючи за соціальні та гуманітарні питання за своїми службовими обов’язками, бачить серйозні зрушення у цих напрямків. Про це свідчать конкретні приклади: відкриття перинатальних центрів, реформування системи швидкої медичної допомоги, виділення значних коштів та будівництво та реконструкцію медичних закладів, забезпечення їх необхідним сучасним обладнанням. Крім того, особливу увагу влада приділяє питанням освіти, культури та духовності, без чого не може нормально розвиватися жодне суспільство.

- Спочатку було визначено 12 соціальних ініціатив Президента України, але в процесі їх кількість зросла до 18-ти. Це говорить про те, що влада відпрацьовує всі можливі шляхи надання допомоги населенню, підвищення  рівня життя громадян. Наразі ми маємо достатню кількість соціально важливих починань, і головне надалі – не втрачати темпів роботи, активно працювати у визначених напрямках. Діти, інваліди та пенсіонери отримують першочергову допомогу, адже люди в політиці Президента України посідають перше місце, - підкреслив Андрій Гамов.

Посадовець переконаний, що наразі перед владою стоїть серйозне завдання: здобути довіру  людей, цьому сприяє відкритість, прозорість та доступність – це головний принцип роботи чинної влади.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні