Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Під час нересту риби в області буде проведено двомісячник з охорони рибних ресурсів

21 лютого 2013 - 15:11

Під час нересту риби в області буде проведено двомісячник з охорони рибних ресурсів

Заступник голови обласної державної адміністрації  Сергій Грачов (стажист) провів нараду з питань виявлення проявів браконьєрства на водоймищах області та збереження запасів риби у р. Дніпро.

Під час наради начальник «Запоріжжярибоохорони» Володимир Червоненко доповів про результати рибоохоронної роботи, боротьби з проявами браконьєрства, використання водних біоресурсів та регулювання рибальства у р. Дніпро. Начальник головного територіального управління МНС України в Запорізькій області Олексій Лепський поінформував присутніх про стан профілактичної роботи із запобігання загибелі людей на водоймищах області під час рибної ловлі.

Також було розглянуто питання щодо стану боротьби лінійного відділу в річковому порту «Запоріжжя» ГУ МВС України в Запорізькій області з незаконним виловом водних живих ресурсів у р. Дніпро та його водосховищах.

- Під час нересту риби необхідно провести двомісячник з охорони рибних ресурсів. До спільних рибоохоронних заходів треба залучити підрозділи та техніку МНС України в Запорізькій області, правоохоронні органи, лінійний відділ у порту м. Запоріжжя, відділ ветеринарної міліції при ГУ МВС України в Запорізькій області, а також громадські організації. Все це дозволить нам підвищити ефективність роботи у боротьбі з браконьєрством, - зазначив Сергій Грачов.

Також посадовець рекомендував Держаній екологічній інспекції в Запорізькій області здійснювати перевірки використання водних об’єктів відповідно до цілей та умов їх надання,  дотримання права державної власності на тваринний світ, використання і відтворення риби та інших водних живих ресурсів щодо зариблення, акліматизації, рибництва, утримання і відтворення у неволі чи напіввільних умовах з комерційними та іншими цілями, штучного розведення тощо.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні