Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запоріжці обрали кращих господинь свого краю

1 березня 2013 - 15:36

В академічному обласному українському музично-драматичному театрі ім. В.Г. Магара відбулося урочисте нагородження  лауреатів конкурсу «Господиня свого краю». Переможниць конкурсу привітав голова обласної державної адміністрації Олександр Пеклушенко.

Цей конкурс є традиційним для Запорізького краю і проводиться 12 рік поспіль. Його основна мета - впровадженню гендерної рівності в суспільстві, підтримка жінок, які плідно працюють у різних сферах життєдіяльності регіону.

Цього року на конкурс було висунуто 172 кандидатури, що суттєво більше, ніж торік – 109, і що свідчить про зростання його популярності. Конкурс проводиться в 15 номінаціях, охоплюючи практично всі сфери діяльності: «Жінка – представник органів виконавчої влади», «Жінка – громадський діяч», «Жінка – керівник підприємства», «Жінка – працівник агропромислового комплексу», «Жінка – працівник малого та середнього бізнесу», «Жінка – працівник освіти і науки», «Жінка – працівник фінансових та банківських установ», «Жінка – працівник охорони здоров’я», «Жінка – працівник культури та мистецтва», «Жінка – спортсменка», «Жінка – працівник засобів масової інформації», «Жінка – працівник правоохоронних, судових органів, нотаріату та адвокатури», «Жінка – військовослужбовець та працівник Збройних сил України». «Жінка – працівник сфери соціального захисту населення», «Жінка – берегиня свого роду».

Серед претенденток конкурсна комісія визначила 35 жінок, які своєю діяльністю роблять значний внесок у розвиток краю в галузях економіки, освіти, культури, спорту, є лідерами, впливають на громадське життя регіону.

- Сучасні жінки увійшли в усі сфери нашої життєдіяльності. Я маю досвід керування багатьма колективами і можу стверджувати, що кращий співробітник - за ефективністю, сумлінністю та результативністю роботи – жінка, - висловив глибоке переконання голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко.

Також напередодні  Міжнародного жіночого дня очільник регіону подякував усім представницям кращої половини за три великі щастя, які вони дарують чоловікам, – щастя життя, любові та батьківства.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 799-го дня війни

Заступник голови обласної державної адміністрації Семікін Михайло Олександрович

Заступник голови обласної державної адміністрації Будяк Наталія Юріївна

Уникати масових скупчень та долучатися до Великодніх служб онлайн закликають у Запорізькій єпархії ПЦУ та Нацполіціі

Заклади охорони здоровʼя області реформують

Заступник голови обласної державної адміністрації Щербаков Олександр Валерійович

Команда Запорізької обласної державної адміністрації  поповнилася трьома новими заступниками

В Запорізькій області посилять безпекові заходи напередодні Великодніх свят

Перший Саміт миру для України стане платформою, що розпочне майбутній мирний процес

«Прийшов час замінити хлопців», – так Іван Скобенко пояснив своє рішення приєднатися до ЗСУ

Запорізький бізнес може долучитися до публічних закупівель через Prozorro Market

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області