Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Робочі зустрічі губернатора Артеменка.

12 вересня 2005 - 15:07

 

      На урочистості з нагоди пуску нової  системи водозабезпечення до Широкого  разом з головою ОДА Юрієм  Артеменком  прибув голова Василівської РДА Василь Варецький , інші посадовці.  Для широківців цей день, коли стала до ладу нова свердловина, видався  справді святковим. Адже більше року люди тут  змушені були обходитись без води.

 

      Сільський голова Широкого Ірина Могилевцева розповіла, що  стара свердловина , яка забезпечувала село водою  49 років поспіль, припинила своє існування ще рік тому -  вийшла з ладу через  тотальний  знос обладнання ( за  браком  коштів тут практично не проводилися ані профілактичні, ані капітальні ремонти). Жителі села, доведені до відчаю відсутністю нормальних умов життя, погрожували  вийти на центральну площу Василівки і прати  у нещодавно збудованому там фонтані свої речі. Сюжет про  масове обурення широківців   місяць тому пройшов в ефірі обласного каналу «ТВ-5».

 

   Дізнавшись  про складну ситуацію в селі, губернатор  Артеменко  знайшов можливість виділити кошти на будівництво нової свердловини.

 

- Я щасливий, що ми разом  з керівництвом місцевої райдержадміністрації та за допомогою  керівника  залізорудного комбінату Василя Фурмана змогли   вирішити  одну з ваших проблем, - звернувся губернатор до жителів Широкого .-  Газифікація та водопостачання  сіл області – одні з пріоритетних  завдань, які я особисто ставлю перед собою і  своєю командою. Переконаний, що ми зможемо  їх виконати.

 

  Наступну робочу зустріч цього ж дня  голова ОДА  Юрій Артеменко  провів у приміщенні Мелітопольської РДА  із активом  району  та міста Мелітополь. В ній також взяли участь голова мелітопольської РДА Юрій Радьков та міський голова Мелітополя Василь Єфименко. У губернатора відбулася відверта розмова із посадовцями з проблемних питань   соціально-економічного розвитку  Мелітопольського регіону. Зокрема, Юрій Артеменко , звертаючи увагу на недоліки у роботі  місцевих органів виконавчої влади та самоврядування, зауважив, що  їх посадовцям  слід   ставитись до виконання своїх обов’язків більш  відповідально і дослухатись громадської думки при вирішенні конкретних питань.

 

   Цього ж дня губернатор побував на  мелітопольському  підприємстві  високої культури виробництва ВАТ «Виробничо-торгівельне швейне підприємство «Елегант», де зустрівся із директором  Надією Вільшанською і оглянув   експериментальний та  швейний цехи . В ході зустрічі  обговорено перспективи подальшого  розвитку підприємства. Губернатор  пообіцяв підготувати звернення до Уряду з питань  вдосконалення  митного  контролю та недопущення контрабанди  на  територію України виробів легкої промисловості.

 

 

 

Прес-служба облдержадміністрації

 

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 785-го дня війни

«Прозорість та підзвітність»: проаналізовано тендери на понад 230 млн грн

Молодіжний центр “People.UA” відкрився у Запорізькій області

Запорізька область буде забезпечена хлібом: в регіоні триває посівна

«Хто подає, той виграє»: завершується відбірковий етап з волейболу серед дівчат

Професійні психологи навчали молодь Запоріжжя дбати про ментальне здоров’я

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 235 разів били по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 784-го дня війни

Продовжуємо підтримку наших оборонців – захисникам передали необхідну техніку

Отримав важке поранення, але планує повернутися на передову – історія військовослужбовця Сергія Лаврика

60 років вірності українському кіно: кінотеатр ім. Довженка відзначив ювілей