Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Олександр Пеклушенко закликав благодійників до співпраці з владою у реалізації соціальних проектів

6 березня 2013 - 08:44

Голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко з робочою поїздкою відвідав обласний госпіталь для ветеранів на Великому Лузі. Очільник регіону обговорив з керівництвом закладу питання покращення матеріально-технічної бази  та привітав жінок, які перебувають тут  на лікуванні, з прийдешнім святом 8 Березня.

Глава області звернувся до пацієнток  – ветеранів праці та війни – зі словами  подяки, наголосивши, що головне завдання влади будь-якого рівня – це створення гідних умов життя для людей похилого віку.

- Ці люди пройшли тяжкий шлях, пережили війну, голод, підіймали країну з руїн у повоєнний час. Вони жили у різних епохах – від сталінської до епохи дикого капіталізму. Але вони зберегли головне – любов до життя, до рідного краю, жагу до творчості та творення. І наше завдання - повернути їм життєві борги, - зазначив Олександр Пеклушенко.

Як повідомив голова облдержадміністрації, регіональна влада буде вирішувати питання покращення матеріально-технічної бази госпіталю, який потребує не лише гідного утримання, а й розширення.

- Ми будемо працювати над зміцненням матеріально-технічної бази госпіталю для ветеранів. Є в нас «розумники», які кажуть, що це дуже велике навантаження на обласний бюджет. Але ми краще скоротимо таких «розумників», а госпіталь буде розвиватися, - наголосив очільник регіону.

Олександр Пеклушенко також закликав до співпраці у напрямку розвитку соціальної сфери Запорізької області, і зокрема обласного госпіталю для ветеранів, благодійників: «Запрошую всіх небайдужих меценатів приїжджати частіше в такі заклади,  вкладати в них гроші та енергію. Адже ветерани  є базисом для громади кожного регіону».

 

 

Управління у справах преси та інформації 

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України