Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Олександр Пеклушенко вручив Чернігівському райвідділку міліції новий автомобіль спецпризначення

11 березня 2013 - 13:53

Автомобільний парк Чернігівського РВ міліції ГУМВС України в Запорізькій області поповнився автомобілем спеціального призначення: голова обласної державної адміністрації Олександр Пеклушенко вручив ключі від нової автівки кращому дільничному Чернігівського райвідділку міліції Віталію Десятнику.

21 лютого Олександр Пеклушенко з робочою поїздкою відвідав Чернігівський район, під час якої зустрівся з начальником районної міліції Віктором Доценком. Він розповів, що в районі не вистачає службового автотранспорту для дільничних інспекторів. І питання було вирішено протягом кількох днів.

Перед врученням ключів Олександр Пеклушенко сів за кермо нової автівки, особисто переконався в її справності, а потім підтвердив  готовність до роботи словами: «Відмінний вітчизняний продукт!»

- Уже стало традицією, що  під час робочих поїздок до районів області я відвідую заклади охорони здоров’я та правоохоронні органи. В Чернігівському районі я побував у центральній районній лікарні, де спочатку йшла мова про необхідність виділення 40 тис. грн., а потім ця сума зросла до 1 млн. грн. Ця задача знаходиться в роботі. Звісно, винайти необхідну суму ми зможемо не так оперативно, але все буде зроблено. Також я задоволений діалогом з начальником Чернігівського райвідділку міліції Віктором Доценком, він своєчасно відреагував на мою критику, а на запитання, що необхідно для поліпшення роботи, відповів, що потрібен автомобіль для дільничних. Я згадав одну дуже гарну людину, до якої звернувся, і питання було вирішено дуже оперативно. Переконаний, це допоможе знизити рівень злочинності не тільки в Чернігівському районі, а й у цілому по області, - зазначив Олександр Пеклушенко.

Також голова облдержадміністрації зазначив, що необхідно доводити любов до рідного краю не на словах, а реальними справами, тоді й слів буде менше.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

У Запоріжжі виявили 2 автобуса, водії яких працювали без дозвільних документів

Міноборони запускає мобільний застосунок Резерв+ для військовозобов'язаних, призовників та резервістів

Звичайний хлопець виявив бажання піти на захист Батьківщини

Іван Федоров: «Науково-технологічний прорив допоможе Україні здобути перемогу»