Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Олександр Пеклушенко: «Запорізький електровозоремонтний завод – перспективне підприємство, яке потребує особливої уваги влади»

13 березня 2013 - 14:34

Олександр Пеклушенко: «Запорізький електровозоремонтний завод – перспективне підприємство, яке потребує особливої уваги влади»

Голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко зустрівся з директором Департаменту державної політики в галузі залізничного транспорту Міністерства інфраструктури України Сергієм Сероштаном. Вони обговорили питання щодо перспектив розвитку державного підприємства  «Запорізький електровозоремонтний завод», а також кандидатуру на посаду голови правління «ЗЕРЗ», яку міністерство запропонувало для затвердження голові облдержадміністрації.

Як зауважив під час зустрічі голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко, Запорізький електровозоремонтний завод – перспективне підприємство, яке потребує особливої уваги, адже саме на розвиток реального сектору спрямовані основні зусилля влади країни та регіону. Останнім часом питання щодо перспектив  електровозоремонтного заводу неодноразово обговорювалося в облдержадміністрації.  Зокрема, на зустрічі очільника регіону з новим керівником Придніпровської залізниці порушувалася тема щодо можливості замовлень для запорізького заводу від залізниці. І в подальшому електровозоремонтний завод  не залишиться без уваги влади регіону,  запевнив Олександр Пеклушенко.

- Серед головних завдань нового керівництва має стати збереження унікального трудового колективу підприємства, інженерно-конструкторського складу. Адже «ЗЕРЗ» - це підприємство з багатими виробничими традиціями. Це підприємство має великий потенціал, і я переконаний, отримає додатковий імпульс для розвитку. Ми також маємо працювати над цим, і я обіцяю підтримку обласної влади у вирішенні будь-якого проблемного питання. Реальний сектор економіки – це той ланцюг, який витягне за собою все, тому саме з виробничниками ми маємо працювати більше і ретельніше, - наголосив голова облдержадміністрації.

 

Управління у справах преси та інформації 

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 799-го дня війни

Заступник голови обласної державної адміністрації Семікін Михайло Олександрович

Заступник голови обласної державної адміністрації Будяк Наталія Юріївна

Уникати масових скупчень та долучатися до Великодніх служб онлайн закликають у Запорізькій єпархії ПЦУ та Нацполіціі

Заклади охорони здоровʼя області реформують

Заступник голови обласної державної адміністрації Щербаков Олександр Валерійович

Команда Запорізької обласної державної адміністрації  поповнилася трьома новими заступниками

В Запорізькій області посилять безпекові заходи напередодні Великодніх свят

Перший Саміт миру для України стане платформою, що розпочне майбутній мирний процес

«Прийшов час замінити хлопців», – так Іван Скобенко пояснив своє рішення приєднатися до ЗСУ

Запорізький бізнес може долучитися до публічних закупівель через Prozorro Market

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області