Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

За круглим столом - керівники брендових підприємств краю

21 вересня 2005 - 14:26

Ініціював і допоміг у організації проведення цього засідання „за круглим столом” голова облдержадміністрації Юрій Артеменко.

 

Тематика „круглого столу” в рамках презентації нового проекту „Регіони” ділового журналу „Експерт Україна” стосувалася інвестиційної привабливості Запорізької області, її промислового потенціалу.

 

            Знаменно, що для презентації нового проекту „Регіони” діловий журнал „Експерт Україна” вибрав саме Запоріжжя – адміністративний центр унікального регіону. І як сказав на засіданні „за круглим столом” голова облдержадміністрації Юрій Артеменко, унікальність нашого регіону в тому, що він не є винятково сільськогосподарським, і винятково промисловим. Тут вдало поєднані і село, і промисловість. Вигідне географічне розташування. Родючі землі. Кваліфіковані трудові ресурси. Додайте наші славнозвісні археологічні та історико-культурні пам’ятки (острів Хортиця, Запорізький дуб, Кам’яна могила, садиба Попова...). Туристичний потенціал. Вигідна транспортна розв’язка: автомобільна, залізнична, річкова, морський порт тощо. У нас, на думку Юрія Артеменка, чимало складових для інвестиційної привабливості. До речі, у нинішньому році Запорізька область увійшла в п’ятірку самих інвестиційно привабливих регіонів України. Тому діловий журнал „Експерт України” радо підтримав ініціативу Юрія Артеменка провести презентацію нового проекту „Регіони” у Запоріжжі і зібрати „за круглим столом” перших керівників крупних підприємств, банкірів, бізнесменів. Зокрема, в засіданні „за круглим столом” взяли участь: заступник Міністра промислової політики України Сергій Грищенко, член Комітету Верховної Ради України з питань промислової політики та підприємництва, народний депутат Іван Бастрига, президент Запорізького обласного Союзу промисловців та підприємців „Потенціал” Петро Ванат, генеральний директор, голова правління ВАТ „ЗАлК” Микола Лукін, голова правління ЗАТ „ЗАЗ” Микола Євдокименко, заступник міського голови Бердянська Петро Гончарук та інші. Всі вони у своїх виступах на засіданні „за круглим столом” підтримали думку голови облдержадміністрації щодо інвестиційної привабливості Запорізької області. Головне в цьому процесі, наголошували вони, політична й соціальна стабільність, як в цілому в країні, так і регіонах.

 

                                                                           Прес-служба облдержадміністрації       

 

(.doc, 58Kb)

Читайте також

В регіоні допомагають людям подолати наслідки насильства

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 291 раз ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 786-го дня війни

Участь Володимира Зеленського в зустрічі міністрів оборони в межах засідання Ради Україна – НАТО

Обласна влада не залишає людей наодинці з бідою: як допомагають переселенцям та постраждалим внаслідок війни

«Показник значно кращий, порівняно з минулим роком»: представник ТЦК та соціальної підтримки про приписну кампанію 2024 року

Іван Федоров – про фортифікації та укриття

Товариство Червоного Хреста України відзначило 106 років із дня заснування

СБУ повідомила про підозру ще 12 колаборантам, які працюють в окупаційному «мвс рф» на Запоріжжі

Іван Федоров зустрівся з представниками Всесвітньої організації охорони здоров’я – обговорили медичні потреби регіону

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області