Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Реформи у сфері житлово-комунального господарства

Реформування житлово-комунального господарства станом на 01.04.2013

3 квітня 2013 - 14:37

Відбулося розширене засідання колегії Департаменту житлово-комунального господарства та будівництва облдержадміністрації та групи «Регіональний економічний розвиток» Комітету з економічних реформ в Запорізькій області, на якому були розглянуті підсумки роботи житлово-комунального господарства області у 2012 році та основні завдання на 2013 рік. За результатами видано відповідний наказ департаменту, в якому поставлені конкретні завдання територіям області та структурним підрозділам департаменту.

На засіданні регіональної групи управління проектами з розробки та впровадження інвестиційних програм розвитку житлово-комунального господарства населених пунктів області на 2012-2015 роки розглянуті концепції Місцевих інвестиційних програм розвитку житлово-комунального господарства м. Бердянська, Куйбишевського Чернігівського районів. За підсумками засідання представлені концепції узгоджені і рекомендовані для винесення на розгляд експертам Мінрегіону України.

Протягом квітня-травня планується проведення щорічної Всеукраїнської акції «За чисте Довкілля». Видано розпорядження голови облдержадміністрації «Про проведення заходів з озеленення та благоустрою населених пунктів області» від 25.03.2013 № 130.

Розпорядженням голови облдержадміністрації від 19.03.2012 № 118 затверджено склад Робочої групи з визначення рейтингу найкращих населених пунктів області у сфері благоустрою, чистоти і порядку. У квітні-травні 2013 року заплановані виїзні перевірки територій населених пунктів для визначення найкращих.

Законом України «Про Державний бюджет на 2013 рік» передбачена субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на капітальний ремонт систем централізованого водопостачання та водовідведення для Запорізької області в розмірі 50,0 млн. грн. Регіональною комісією з відбору проектів внесені і 28.03.2013 затверджені на сесії Запорізької обласної ради зміни до регіональної програми "Питна вода Запорізької області" на 2012 - 2020 роки для реалізації інвестиційних проектів з капітального ремонту систем централізованого водопостачання та водовідведення.

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 810-го дня війни

Робота є, головне – щоб було бажання працювати, – директорка Запорізького обласного центру зайнятості Ірина Дуднік

Іван Федоров про організацію окупантами курортного сезону на ТОТ

Жінки Запорізької області можуть отримати грант на розвиток власної справи

Обрізка та видалення дерев у Запоріжжі: куди звертатися з питаннями

За матеріалами СБУ судитимуть ще 8 колаборантів, які співпрацюють з ворогом на тимчасово окупованій території Запорізької області

Як «купити» страховий стаж?

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 399 разів вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 809-го дня війни

Третій рік під вогнем: Іван Федоров про життя мешканці прифронтових населених пунктів

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області