Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Андрій Гамов: «Ефективне розв’язання проблем області можливе лише при об’єднанні зусиль влади, бізнесу та громадських організацій»

5 квітня 2013 - 12:10

Андрій Гамов: «Ефективне розв’язання проблем області можливе лише при об’єднанні зусиль влади, бізнесу та громадських організацій»

З метою обміну досвідом ефективної взаємодії громадських організацій, влади та бізнесу в розвитку регіону в Запоріжжі відбувся Третій регіональний форум міжсекторного партнерства, в якому взяв участь заступник голови облдержадміністрації Андрій Гамов.

Також у заході взяли участь представники громадських організацій, органів влади, бізнес-компаній, релігійних конфесій, експерти та вчені.

Цьогорічний форум досяг міжнародного рівня: своїм досвідом із запорізькими учасниками поділилися представники громадських організацій не лише з інших регіонів України (Львів, Дніпропетровськ та Сімферополь), а й з Російської Федерації.

Андрій Гамов привітав учасників форуму від імені голови облдержадміністрації Олександра Пеклушенка та висловив переконання, що цей захід дозволить краще налагодити співпрацю між владою, бізнесом та громадськістю.

- Ефективне розв’язання проблем області можливе лише при об’єднанні зусиль трьох секторів: влади, бізнесу та громадських організацій. Але при цьому важливо відійти від взаємного «споживацького підходу» та встановити партнерські відносини, які потребують зацікавленості всіх сторін. Переконаний, що обмін досвідом, який ми отримаємо завдяки цьому форуму, буде корисним усім, хто прагне налагодити гармонійний та динамічний розвиток Запорізького краю, - зазначив Андрій Гамов.

За ініціативи організаторів проекту «Екуменічний соціальний тиждень» Українського католицького університету (Львів) учасники форуму обговорили роль влади, бізнесу, громадських організацій та церкви у вихованні та розвитку молоді.

Учасники форуму обговорили питання  залучення владою та бізнесом  професійних та експертних ресурсів громадських організацій, а також розглянули національний та зарубіжний досвід у цій сфері.

Враховуючи, що нині ВАТ «Запоріжсталь» реалізує соціальний проект «Ми – це місто», у рамках якого у формі відкритого конкурсу на підтримку громадських ініціатив виділено пів мільйона гривень, окрема частина форуму була присвячена презентації даної ініціативи.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Свято краси та грації, сили та швидкості: відбувся обласний фінал змагань «Пліч-о-пліч» з черліденгу та футзалу

«Талант на мільйон для ЗСУ»: запорізькі школярі об'єдналися у боротьбі за перемогу

Дізнайтеся про силу українського громадянського суспільства: новий онлайн-курс розкриває секрети нашої стійкості

Юні баскетболістки із Запоріжжя – чемпіонки України

СБУ встановила ще 6 правоохоронців-перевертнів, які займаються репресіями та фабрикують «докази» проти українців на тимчасово окупованих територіях

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Одного чоловіка поранено під час ворожої атаки на Запорізький район

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 795-го дня війни

Прилади нічного бачення (монокуляри та бінокуляри) постійно потрібні нашим захисникам.

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни